2777
2789
عنوان

یه موضوع خیلی خیلی مهم چند روزه عقد کردیم بعد از دوسال آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 109 پست
خب اون هرچی بگم برام انجام میده ازونطرف یه مهریه ی بالا خانوادم گفتن و ایشون قبول کردن به خاطر همینا ...

بگو زودتر بیا عروسی بگیریم

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا کاری ب این ک طرفو هنو نشناختیو اینااا اصلا ندارم ولی برقرار کردن رابطه کامل توی دوران عقد باعث استرس بیش از حد میشه اینکه دو روز پریودیت اینور اونور بشه اصلا ب اسمون ادم میرسه 

ک نکنه باردار بشه وای فکرش ادمو داغون میکنه البته اگ ادم حساسی باشی

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)
بله من واقعا میترسم و استرس دارم

اینم یادت باشه

اگه قبول کنی فکر نکن فقط یکبار این کارو میکنی. هفته دوبار سه بار این کارو مجبوری انجام بدی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
رابطه کامل برای عروسی

عروسی نمیگیریم یه جشن میگیریم به عنوان عروسی ولی درسته حرفتون من که خیلی دگرگونم که ناراحت نشه ازم منم گفتم بیا فعلا بیا با سیستم هم بیشتر آشنا بشیم

درسته الان خیلیا مهم نیس براشون ولی بنظرم بعد عروسی باشه بهتره

چرا باید حتما عروسی بگیرم تا زن وشوهر بشن؟؟عقد داعم هستن پس هیچ مشکلی نیست زن وشوهرن حالا چه عروسی بگیرن چه نگیرن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عروسی نمیگیریم یه جشن میگیریم به عنوان عروسی ولی درسته حرفتون من که خیلی دگرگونم که ناراحت نشه ازم م ...

عزیزم .حالا سطحی ایراد نداره راضیش کن اما کامل نهمتوجه منظورم شدی،بلاخره مرده و نیاز داره دیگه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺