2777
2789
عنوان

تجاوز ب پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 47 پست

به بچت یاد بده که بتونه بگه نه

ی روانشناس میگفت ناراحت نباشید بچتون بهتون بگه نه نمیکنم

اون زمان باید خوشحال باشید که بچتون نه گفتن رو یاد گرفته اگر یاد نگیره باید بترسید

از همون 2 سالگی اینارو باید یادش بدی که کسی حق نداره به جاهای خصوصیش دست بزنه

اینهارو پدرش بهش بگه بهتره

حتی بسته به سنش کتاب قصه هست که بهش آموزش میده جاهای خصوصی کجاها هشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا زندگی میکنی؟ب بابا خودم اعتماد نداری؟؟ ب نظرم خودت را درمان کن

گلم این حرفو نزن

بذار از یه پرونده کیفری برات بگم دهنت باز بمونه!!!

یه خانمی کارمند بعداز مرخصی زایمان می ره سرکار و نوزاد۶ماهه ش رو می ذاره خونه مامانش اینا....بعد از چند وقت نوزادش مریض میشه و عفونت همه بدن رو میگیره تا حدی که طفل معصوم فوت میکنه...تو نتیجه آزمایش کشت عفونت معلوم میشه عفونت ناشی از منی مرد بوده!!!!تو دادگاه مشخص شد که پدر ِ دختره(پدربزرگ نوزاد)وقتی کسی خونه نبوده ، آلت ش رو تو دهن نوزاد میکرده و نوزاد طبق غریزه ش میمکده!! بعد هم نامرد تو دهن نوزاد، رها میکرده!!!خدا ازش نگذره بدترین پرونده کیفری بود که خوندم!!!!

حالانمیگم خدایی نکرده پدر اسی آدم بدی هست،نه. ولی نباید به کسی اعتماد کرد،شیطون ممکنه هرکسی رو گول بزنه😖

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
این کلیپها هست تو اینستا که یاد میده به بچه چه لمسهایی خوبه وچه لمسهایی بد،اونا روبزار براش وبهش آمو ...

از بس‌گفتم‌بهش دگ‌میدونه و نیازی ب کلیپ و اینا نداره🤦‍♀️😬

گلم این حرفو نزنبذار از یه پرونده کیفری برات بگم دهنت باز بمونه!!!یه خانمی کارمند بعداز مرخصی زایمان ...

من ک دخترشم چیز بدی ازز پدرم ندیدم ولی بازم اعتماد نمیکنم خدا لعننت کنه این ادما رو این افرادیم ک میگم پدربزرگ‌مادربزرگ بچمن از طرف خانواده خودم چیز خاصی ندیدم ولی خدا اهل کنه اون ادما ک روزای بقیه رو زهرمار میکنن

به بچت یاد بده که بتونه بگه نهی روانشناس میگفت ناراحت نباشید بچتون بهتون بگه نه نمیکنماون زمان باید ...

بهش اموزش دادم از یکی دوسالگیم بهش گفتم ب زبون‌خودش ولی بازم میترسم‌بچست و ادم کثیف زیاده

من ک دخترشم چیز بدی ازز پدرم ندیدم ولی بازم اعتماد نمیکنم خدا لعننت کنه این ادما رو این افرادیم ک می ...

ااتفاقا بنظرم این مراقبت شما خوبه ولی تا جاییکه به روح و روان خودت آسیب نزنی،بهتره کنترلش کنی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
منم رو بچم خیلی حساسم و اینکه دست هیچکس سعی میکنم ندمش،یه مراسمی بود پسرعمم که خودش دو تا بچه داره پ ...

چرا ب اقایون هرچی میگی میگن چیزی نیس نمیدونم چرا ی کم بدبین نمیشن چرا حساس نمیشن

ااتفاقا بنظرم این مراقبت شما خوبه ولی تا جاییکه به روح و روان خودت آسیب نزنی،بهتره کنترلش کنی

ناخودآگاه ضربه میزنم ولی خب مادرشدن همینه دگ همیشه نگران بچتی

شایدم واقعا چیز بدی دیدی که حساس شدیوقتی لمس میکنن پسرتو جاهای حساسشو لمس میکنن یا نه عادی در حد علا ...

مثلا دست میکردن تو لباس بچه با سینه هاش بازی کنن

ی بار دیدم الت بچه رو ی جوری داره لمس میکنه ک...خاک تو سرش مثلا خیرسرش شوهر داره بعد دیدم رفته بچه رو بغل کرده دست کثیفشو گذاشته رو الت بچه 

اینا ینی ادمن؟! فقط خوی حیوانیشون رو دارم میبینم

خدا یا ادمشون کنه یا لعنتشون کنه و ببرشون تو جهنمش چ روزا و شبایی ک گریه نکردم حلالشون نمیکنم شبا و روزایی ک باید شاد میبودم حروم شدن مسببشم اون ادمای کثیف حیوان صفت بودن

آخه ی زمانی ی چیزایی ازشون دیدممثلا همین امشب رفتیم خونه یکی از همین افراد بعد دیدم میگن وای چ زیرپو ...

حق داری ولی تعداد این جور افراد خیلی کمه و اینکه حواست باشه کلی خوبه ولی نه اینقدر که فکر و ذهنت مشغول دائمی باشه این میشه وسواس فکری که خیلی زیاد فکر کنی به این چیزا 

مثلا دست میکردن تو لباس بچه با سینه هاش بازی کننی بار دیدم الت بچه رو ی جوری داره لمس میکنه ک...خاک ...

ببخشیدا فک فامیل شما هم عتیقه ان .سمت ما اینجور چیزا ندیدیم و نشنیدیم

حق داری ولی تعداد این جور افراد خیلی کمه و اینکه حواست باشه کلی خوبه ولی نه اینقدر که فکر و ذهنت مشغ ...

آخه پدربزرگ مادربزرگ بچه هستن افرادشون کم شاید باشه ولی خب چطوری چیکار کنم ب بچم یاد دادم دگ بغلشون نشینه عمش چیکارا ک نمیکرد واقعا بهش اعتماد داشتم ازیه جایی ب بعد فهمیدم اونم مثل ننه بابای عقب موندشه

ببخشیدا فک فامیل شما هم عتیقه ان .سمت ما اینجور چیزا ندیدیم و نشنیدیم

خداروشکر فامیل من نیستن فامیل عتیقه شوهرمن و من نمیتونم جز اموزش ب بچم کار دیگه ای کنم من از فامیل خودم هرکی ببینم اینکارو میکنه دگ تو روش نگا نمیکنم و نمیرم خونش

ب هرکیم میگم اینا اینجورین میگه فامیلای ما اینجوری نیستن بخدا برید خداروشکر کنید مشکلات این مدلی ندارید شب و روزتون حروم این فکرا نمیشه 

مثلا دست میکردن تو لباس بچه با سینه هاش بازی کننی بار دیدم الت بچه رو ی جوری داره لمس میکنه ک...خاک ...

عزیزم با این چیزایی که گفتی حق داری حساس بشی واقعا کارشون خوب نبوده‌‌..

حتماااا بهشون تذکر بده