2777
2789
عنوان

تجاوز ب پسرها

1210 بازدید | 47 پست

دوستان بچه ها از چ‌سنی ب بعد یادشون میمونه ک مورد تجاوز قرارگرفتن حالا این تجاوز میتونه لمس باشه یا ...

من پسر دارم و خیلی خیلی وقتی میریم بعضی جاها ک میبینم مشکل روانی دارن و مدام بچه رو لمس میکنن چهارچشمی رو بچه هستم دسشویی رفتنم با بچه هماهنگه ینی درحد دسشوییم از بچه دور نمیمونم ولی بچه ی جاهایی دگ با اون آدما در حد چند دقیقه تنها میمونه و من دگ واقعا روم نمیشه برم دنبالش فقط از خدا میخوام ک کمکش کنه از بس دنبال بچه هستم بهم میگن تو چقدر حساسی واین حرفا هرچند منم ی کم از حساسیتم کم کردم اما بازم هست کدوم مادریه ک نگران بچش نشه و دنبالش نباشه من از مادر خودم اینو یاد گرفتم ک چهارچشمی مراقب بچم باشه هرچند ی جاهایی هردوهم من هم مادرم خطا داشتیم‌اما بازم نهایت تلاشمونو کردیم

تنها کسی ک بهش اعتماد دارم مادرمه حتی پدرم میخواد بچه رو ببره دسشویی اجازه نمیدم

ب بچمم از یکی دوسالگی ب زبون خودش درحد خودش یاد دادم کسی اجازه نداره دست بهت بزنه اما ادم‌بد زیاده ب ی نحوی بچه رو گول میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر میگفت ب من تا 7 سالگی بچسبون ب چشات بچه را نزار تنها بمونن

از کی یادشون میمونه؟من واقعا دگ خسته شدم از بس فکرای بیخود کردم ی مهمونی میرم کوفتم میشه هی فکر میکنم الان این بچه رفت مثلا بغل فلانی چیکارش کردن واااای اصلا ب هیشکی نمیشه اعتماد کرد از بعضیام ک ی کوچولو بهشون اعتماد کردم ی چیزای ریزی دیدم ک میخوام واقعا سر ب تنشون نباشه

ی مدت انقد ب بچه میگفتم ک حساس شده بود دوس دارم خودش بگه نکن خودش از خودش دفاع کنه

ایشون کاملا درست میگنمنم همون۸.۹ سالم بود که بهم تجاوز شد توسط فامیلفقط چون کسی بهم نگفته بود نباید ...

عزیزم داره میگه مدام بچه ام را لمس میکنن 

مگه میشه؟ یعنی هروی از راه میرسه بچه ایشون را لمس میکنه و همه مریض جنسی ان؟‌

ترسیدم خیلی دیگه سخت نمیگیری حالا همه هم لاشی نیستن که

واقعا نمیدونم چیکار کنم ی مدت میرفتم پیش روانشناس ک تونستم ب ترسم غلبه کنم باورت میشه از ترس بعضی چیزا تو ۲سالو نیمگی بچمو از شیرگرفتم یا سه سالش بود ک از پوشک گرفتمش