2777
2789
عنوان

تجاوز ب پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 47 پست
من فردی رو دیدم ک داییش و داداشش بهش تجاوز کردن شما چی میگی

هزارتا از این چیزا هست 

مشکل شما اینه فقط منفی نگرا شدی؟

الان پدر شما مگه متجاوزه؟ ب اطرافیان خودت اعتماد نداری؟ 

من میدونم نباید بچه را با کسی تنها بذاری 

ولی این فکر ک همه دارن بچه ات را دستمالی میکنن فقط خودت را آزار میده 

عزیزم داره میگه مدام بچه ام را لمس میکنن مگه میشه؟ یعنی هروی از راه میرسه بچه ایشون را لمس میکنه و ه ...

هرکی میگم منظورم فامیل درجه یک بچه هستن ک متاسفانه از ی نسل عقب مونده ای هستن و اونا هم از بزرگتراشون یاد گرفتن چون بزرگتراشونم دیدم ک با بچه ها چطوری رفتار میکنن

من‌روابطمو خیلی محدود کردم ولی بااینا دگ‌نمیشه قطع رابطه‌کرد بخاطر زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزارتا از این چیزا هست مشکل شما اینه فقط منفی نگرا شدی؟الان پدر شما مگه متجاوزه؟ ب اطرافیان خودت اعت ...

دقیقا همینطوره دارم اذیت میشم و خیلی این مسئله تبعات زیادی برام داشته

کی بچه رو مدام لمس میکنه‌بچتون چندسالشه

فامیل درجه یک بچم

تازه دیدن من حساسم جلو روم کاری نمیکنن اما قبلا ی چیزایی ازشون دیدم ک اینجوری شدم

خیلی میترسم تنها بمونن با بچه حتی درحد چند ثانیه

قبول دارم باید مراقب بود ولی دیگه خیلی حساسی به نظرم داره تبدیل به وسواس فکری میشه یه جورایی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

از کی یادشون میمونه؟من واقعا دگ خسته شدم از بس فکرای بیخود کردم ی مهمونی میرم کوفتم میشه هی فکر میکن ...

وای وسواس داری دیگه.

اینطوریا هم نیست، مگه بنده خدا بابات چه مشکلی داره که اعتماد نداری بهش؟ این چه حرفایی که میزنی؟ اگه دختر داشته باشی چیکار میکنی؟؟

دقیقا همینطوره دارم اذیت میشم و خیلی این مسئله تبعات زیادی برام داشته

منم رو بچم خیلی حساسم و اینکه دست هیچکس سعی میکنم ندمش،یه مراسمی بود پسرعمم که خودش دو تا بچه داره پیله کرد که بچتو بده و من نمیدادم و این انقدر گفت و گفت با اکراه دادم بهش یدفعه دقت کردم دیدم بچمو بجای بوس لپشو میک میزنه حالم بهم خورد،شوهرم میگه این همینجوریه بچه دوسته و اینطور آدمی نیست ولی من به شدت بدم اومد

اعتدال داشته باش وسط رو بگیر. خیلی هم شورش نکن

آخه ی زمانی ی چیزایی ازشون دیدم

مثلا همین امشب رفتیم خونه یکی از همین افراد بعد دیدم میگن وای چ زیرپوش قشنگی من تاحالا بدن این بچه رو ندیدم

بعد دیدم‌کم کم داره لباس روییشو میزنه بالا ک مثلا زیرپوش این بچه و بدنشو ببینه خب ک چی بشه شما باشی چ حالی پیدا میکنید؟