2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 17 پست
قرص فلوکونازول رو ۳ بار بخورین به فاصله سه روز یعنی روز اول سوم وششم البته می‌تونه قارچ‌ چیز دیگه ای ...

قارچ دیگه داشته باشم یعنی چی ؟

نه گلم نیستم 

دکتر نوشته هر ۳ روز یک عدد یعنی امروز اولیشو خوردم دومی رو پنجشنبه 

واقعا این دارو موثره؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
قارچ دیگه داشته باشم یعنی چی ؟نه گلم نیستم دکتر نوشته هر ۳ روز یک عدد یعنی امروز اولیشو خوردم دومی ر ...

منظورم عفونت دیگه  به همراه قارچ باشه حالا که دکترتون گفته قارچ حتما تشیخصش درست بوده بله سه روز فاصله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم عفونت دیگه به همراه قارچ باشه حالا که دکترتون گفته قارچ حتما تشیخصش درست بوده بله سه روز فاص ...

مرسی عزیزم 

ببینم چی میشه یدونه پماد موضعی داده روی جایی که خارش داره فقط اون زودتر خوب شه بعدش ببینم چی میشه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍