2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

104 بازدید | 17 پست

و خارش 

خانوما چند روزه اینطوری ام خارش و قرمزی 

خودم پماد گرفتم خوب نشد بعد امروز رفتم دکتر یه پماد و یدونه قرص داد

چیکار کنیم آخه عفونت نگیریم روشی دارین 

خیلییی بده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اسم پناد و قرصت چی بود ؟؟

لباس تنگ نپوش مرتب عوض کردن شورت نخی

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

با شامپو بچه شستشو کن

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پناد و قرصت چی بود ؟؟لباس تنگ نپوش مرتب عوض کردن شورت نخی

پماد کلوتریمازول قرص کونازول

اصلا شرت نمیپوشم من

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
تاپیک درمان عفونت قارچی منو بخون بقیه درمانها مخصوصا سنتی ها رو بریز دور

باشه میبینم مرسی 

میشه دقیق علائمی که دارین رو‌بگی؟؟

خارش شدید.یکم درد کشاله ران.خشکی واژ   ن...وگاها ترشحات پنیری 

بیشترین اذیت خارشه

عزیزم علتش می‌تونه متفاوت باشه چاقی دیابت استرس همه اینا مؤثرن

نمیدونم واقعا هر وقت اینطوری میشد با یه پماد زود خوب میشدم خارش هم نداشتم زیاد ولی این دفعه زیاد فرق میکنه 

خارش شدید.یکم درد کشاله ران.خشکی واژ ن...وگاها ترشحات پنیری بیشترین اذیت خارشه

ترشحات پنیری که به واژن میچسبه یا ترشحات مایعی هستند که دیده میشه بو دار هست؟؟

از قبلم سابقه اشو داشتین؟؟؟ 

ترشحات پنیری که به واژن میچسبه یا ترشحات مایعی هستند که دیده میشه بو دار هست؟؟از قبلم سابقه اشو داشت ...

نه روان نیست میچسبه گاهی دون دون هست 

قبلا داشتم ولی زود خوب میشدم خارش ام تا این حد نبود با پماد خوب میشدم 

بدون بو هست گلم

نمیدونم واقعا هر وقت اینطوری میشد با یه پماد زود خوب میشدم خارش هم نداشتم زیاد ولی این دفعه زیاد فرق ...

قرص فلوکونازول رو ۳ بار بخورین به فاصله سه روز یعنی روز اول سوم وششم البته می‌تونه قارچ‌ چیز دیگه ایی هم داشته باشین که دکتر باید تشخیص بده شیرده نیستین که؟؟ 

نه روان نیست میچسبه گاهی دون دون هست قبلا داشتم ولی زود خوب میشدم خارش ام تا این حد نبود با پماد خوب ...

قرمزی و تورم هم داری دیگه ؟؟ 

یه قرص کافی نیست حتما تا ۳ تا بخور ولی فاصله ها رو رعایت کن کلتریمازول هم با اپلیکاتور تا ۵ روز استفاده کن