2777
2789

لطفا تااخر بخون خواهر😔💔۲۱ سالمه شوهرم ۲۸ ۲ ساله عروسی کردیم نمیزاره حتی تنهایی تاسرکوچه برم فقط با مامانش میتونم همه جابرم باخانواده خودمم نمیزاره نگید طلاق ک خانوادم پشتم نیستن😔💔شوهرم برای همه وقت داره باهمه خوشه بجز من باهمه حرف میزنه میگه میخنده تا ب من میرسه اصلا حرف نمیزنه سوال هم میپرسم یه کلمه کوچیک جواب میده بیرون هم ک هفته ای دوسه بار بادوستاش میرن بیرون دورمیزنن میرن پارکا میشینن منم تصمیم گرفتم وقتی هیچ جا نمیتونم برم منم هفته ای یکبار میام ۳ روز خونه مامانم میمونم اینجور ب منم خوش میگذره منم راحت ترم منو هر ۲ ماه یکبارمیبره بیرون فقط میبره با ماشین دور میزنیم برمیگردیم در حد ۱ ساعت امشب از ساعت ۹ شب بادوستاش رفته تاالان هروقت خونه ایم هم قبل ۱۲ میخوابیم ک زودبخوابیم فردابرم سرکار حالاانشب تا ساعت ۱ بیرونن باهم نمیدونم چیکارکنم بنظرتون بچه ها😔😔💔😔😔💔😭😭😭😭

دیگ خسته شدم ازش بخدا ن بیرونی ن تفریحی نه حرفی هیچی

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرین زبونی کردن رو یاد بگیر . قبل حرف زدن فکر کن یه خرده جمله هاتو با شیرین زبونی و طنز و تعریف و تمجید ازش و انرژی زنانه ترکیب کن. این راهکار رو یه هفته امتحان کن بدون توجه به تغییر رفتار همسرت

بعد یک هفته ببین چطور همسرت کفتر جلد خونه ی تو میشه

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

شیرین زبونی کردن رو یاد بگیر . قبل حرف زدن فکر کن یه خرده جمله هاتو با شیرین زبونی و طنز و تعریف و ت ...

دقیقاااا همینجورم من محبت میکنم قربون صدقه میرم ولی چیزی نمیشع

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎