2777
2789
عنوان

چجوری قطع رابطه کنم

168 بازدید | 16 پست

میخوام با یکی از دوستام قطع رابطه کنم بنا به دلایلی 

امروز پیام داد سین زدم جواب ندادم بعدش دیدم پیامشو دوطرفه پاک کرد اما تو اینستا همچنان ریلز میفرسته واسم 

بنظرتون اگه دیگه جواب ندم ول میکنه؟ 

امروز با اینکه جواب ندادم ۱۰ تا پست فرستاده تو اینستا تا الان

از شانس بدم همسایه دیوار به دیوارمونم هست گاهی اتفاقی دم در میبینمش اگه گفت کجایی کم پیدایی و... چی بگم بنظرتون؟خیلی راحت و صمیمی بودیم اما یه رفتارا و حرکاتی میکنه که برام زنندست نمیتونم تحملش کنم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بالغانه ترین کار توضیح دلیل خداحافظیه

احساس بقیه چه دوست چه پارتنر بازیچه دست ما نیست که طرفو تو برزخ ول کنی که هی یا خودش فکر کنه چرا و چی شد 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دیر به دیر سین کن و واکنش نده بهشون.مثلا لایک و خنده

قبلا واکنش میدادم به چیزایی ک میفرستاد امروز کلااا اصلا محلش ندادم 

فقط یکم سیریشه بنظرت اگه همینجوری پیش برم اوکیه؟

به نظر من بالغانه ترین کار توضیح دلیل خداحافظیهاحساس بقیه چه دوست چه پارتنر بازیچه دست ما نیست که طر ...

بله صد در صد همینطوره 

من قبلا هم براش توضیح دادم متوجه نشد واسه همین این تصمیمو گرفتم

قبلا واکنش میدادم به چیزایی ک میفرستاد امروز کلااا اصلا محلش ندادم فقط یکم سیریشه بنظرت اگه همینجوری ...

یه آدم معمولی تا حالا بش بر خورده😂ولی اگه خیلی سربیشه دیگه نمی‌دونم🥴😅

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠

یه آدم معمولی تا حالا بش بر خورده😂ولی اگه خیلی سربیشه دیگه نمی‌دونم🥴😅

بنظرم همینکه پیامشو دوطرفه پاک کرد نشونه خوبیه😂

بنظرم همینکه پیامشو دوطرفه پاک کرد نشونه خوبیه😂

من یه دوستی دارم قبلاً خودش بیست تا پست می‌فرستاد یه دونه من می‌فرستادم می‌گفت برو به بچت برس تا این همه سرما نخوره😐😑😂سر همین پست فرستادن دعوامون شد .بعدش چند ماه به هم پست نفرستادیم .الآنم اون دیر به دیر می‌فرسته ولی مثل قبل نیست😂

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠

من یه دوستی دارم قبلاً خودش بیست تا پست می‌فرستاد یه دونه من می‌فرستادم می‌گفت برو به بچت برس تا این ...

وا دیوونه بوده طرف 

دوست منم روزی ۱۰ ۲۰ تا پست میفرسته خیلی بدم میاد