2777
2789
عنوان

بچه های بیاین راجب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
انشاالله اینطوری نیس ولی یواشکی ببین چیکار میکنه پیامی چیزی دیدی یا عکسی با گوشی خودت عکس بنداز بعدن ...

ببین اصلا این گوشیش همش دست منه تاحالا یکبار نگفته دست نزن. ولی میگم که دوبار دیدم قبض موبایل پرداخت کرده بود پاک کرده بود . دیدم برای خودش نبود

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا این گوشیش همش دست منه تاحالا یکبار نگفته دست نزن. ولی میگم که دوبار دیدم قبض موبایل پرداخت ...

منم مدام فکرمیکنم یه گوشی دیگه داره سیم کارت بنامش نداره جز اونایی که درجریانم میگم شایدازدوستاش سیم گرفته باشه چندبار ماشینش روگشتم چیزی ندیدم منم خیلی شک دارم ازخدا میخوام اگه بازداره خیانت میکنه زودبفهمم، اینبار دیگه اخراجه✋

من نمیتونم تحمل کنم نگم بچه ها

ای بابا نگی ها کلن قانعت میکنه ولی اگه زیز نظر بگیری میفهمی برادر شوهر من اهل خیانت نیس ولی تو خونه یه گوشی ساده داشت جاریمم نمی فهمیدم یه روز من تو دست برادر شوهرم دیدم گوشی. لمسی گفتم شاید مال یکیه دیگه چند روز بعد جاریم فهمید گوشی رو میزاشته مغازه برا اینستا گرفته بود

منم مدام فکرمیکنم یه گوشی دیگه داره سیم کارت بنامش نداره جز اونایی که درجریانم میگم شایدازدوستاش سیم ...

قلبم داره نیاد دهنم . مزون یک مقدار مشکلات کاری داشت من اینو چک کردم ببینم حال روحیش چطوره. چون دلم براش میسوخت که ناراحته. اصلا باورم نمیشه. ب

ای بابا نگی ها کلن قانعت میکنه ولی اگه زیز نظر بگیری میفهمی برادر شوهر من اهل خیانت نیس ولی تو خونه ...

اخه چطوری بفهمم راهی نیست که. اگر گوشی داره که خونه نمیاره بفهمم

بچه ها راهی هست بفهمم اون قبض موبایل پرداخت کرده برای کی بوده؟ اخه از طریق همراه اول پرداخت شده. ولی ...

حرفی نزن فقط زیر نظرش داشته باش یه مدت

شایدم واقعا چیزی نیست درهرحال میفهمی