2777
2789
عنوان

بچه های بیاین راجب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست

بچه ها توروخدا چکار کنم مطمینم یه چیزی هست . بیخودی نمینویسه. بعد وقتی میره بیرون اصلا به خودش نمیرسه خیلی معمولیییییی میره حتی من میگم یکم مرتب برو بیرون

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخیلی یکی کنار دوست دختش نشسته باشه نمیاد گوشی بازی که.با خودش بازی میکنه.بنظرم حساس شدی

نه بعدش نوشته بود این حرفارو که من اونجا بودم دعوامون شد میخوام استوری براش بزارم. ازینجور حرفا. 

اسروری بزارع که تو هم میبینی.شاید دوستش با گوشیش اینکارو کرده.

اصلا اینستا نداره. من حدس نیزنم کلا یه گوشی دیگه داره.این گوشی رو انقدر راحت در دسترس من میزاره

بهش نگو اصلااا ولی زیز نظر بگیرش مدرک جم کن ولی الان به رو خودت نیار چون حواسشو جم میکنه

وای نمیتونم تحمل کنم نگم. اخه چه مدرکی؟؟ اینم نمیدونه وگرنه میره تاریخچه رو پاک میکنه

نه بعدش نوشته بود این حرفارو که من اونجا بودم دعوامون شد میخوام استوری براش بزارم. ازینجور حرفا.

شاید برا دوستی همکاری بوده اخه مثلا این گفته برنامه دارم دوستش گفته بزن ببین چی میاره

اسروری بزارع که تو هم میبینی.شاید دوستش با گوشیش اینکارو کرده.

خب انکار میکنه صد درصد . دلم میخواد باور کنم اگر انکارکرد. نمیخوام زندگیم خراب بشه

وای نمیتونم تحمل کنم نگم. اخه چه مدرکی؟؟ اینم نمیدونه وگرنه میره تاریخچه رو پاک میکنه

انشاالله اینطوری نیس ولی یواشکی ببین چیکار میکنه پیامی چیزی دیدی یا عکسی با گوشی خودت عکس بنداز بعدن نتونه زیرش بزنه فعلا همینم نگهدار