2777
2789
عنوان

چقدر مردا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست
دقیقا چون هیچ درایت و عقلی تو زندگی بکار نمیبرن،فقط توقع دارن زن سیاست داشته باشه زندگی رو حفظ کنه ا ...

زنم هویج نیس که نقش داره اتفاقا خانما همه ی مشکلاتی میذارن گردن آقایون این تاپیک سندش

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چون هیچ درایت و عقلی تو زندگی بکار نمیبرن،فقط توقع دارن زن سیاست داشته باشه زندگی رو حفظ کنه ا ...

زن باید شوهر داری بلد باشه سیاست های زنانه دلبری از شوهر  کوفت زهرمار. حتی مردا ب درست حرف زدن با زن هم فکر نمیکنن

قطعا ففر فرهنگی تو سال‌های قبل خیلی بیشتر بود شرایط اقتصادی هم همیشه سخت بود تو هر دوره سختی‌های خود ...

منم قبول دارم کسی که تحصیلات بالاتری داره به مراتب درک و فهم بالا تری داره وبا این اوصاف باید جامعه بهتر بشه ، ولی متاسفانه عموم جامعه داره به سمت بی انگیزگی و افسردگی پیش می‌ره ، 

زنم هویج نیس که نقش داره اتفاقا خانما همه ی مشکلاتی میذارن گردن آقایون این تاپیک سندش

شما متأهلی؟؟؟ چه خوب گفتی ،زن هویج نیست که تو این زندگی داره پابه پای مرد زحمت میکشه کار میکنه آخرشم همه چی تو اون خونه بنام مرد میشه، اول و آخر حرف حرف مرد میشه ،مرد یه کار انجام میده،زن باید بچه داری کنه خونه رو اداره کنه بیرون از خونه کار کنه ،مسائل مالی رو مدیریت کنه ته برج کم نیارن،حرف و حدیثا و تیکه های  خانواده شوهر رو تحمل کنه تهشم بهش بگن هویج، زنها با دو کلمه حرف و محبت رام میشن اما مردها دنیا رو هم به پاشون بریزی ناسپاسن و فقط زن رو مقصر میدونن

یعنی دمت گرم چرا زن باید شوهر داری باد باشه مرد نباید زن داری باد باشه من برات غذا درست کردم مرد حسا ...

بگو باید از شوهر خاهرت بپرسم ک چه رفتاری با خاهرت میکنه که چاشنی غذاها عشقه.

منم قبول دارم کسی که تحصیلات بالاتری داره به مراتب درک و فهم بالا تری داره وبا این اوصاف باید جامعه ...

انگاری هر چی هم درس بخونن و توی جامعه باشن بازم خانواده خودشون رو الگو قرار میدن 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما متأهلی؟؟؟ چه خوب گفتی ،زن هویج نیست که تو این زندگی داره پابه پای مرد زحمت میکشه کار میکنه آخرشم ...

خب زنی که تو بیرون کار می کنه باید از همسرش کمک بخواد تو کار خونه از نظر همین عنوان سرپرست مسئولیت زیادی رو گردنشونه من نگفتم هویجه گفتم نقش داره نه متاهل نیستم

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند
انگاری هر چی هم درس بخونن و توی جامعه باشن بازم خانواده خودشون رو الگو قرار میدن

کلا ب نظرم خانواده اولویته نه خود شخص دقیقا من حس می‌کنم با مادرشوهرم دارم زندگی میکنم

خب زنی که تو بیرون کار می کنه باید از همسرش کمک بخواد تو کار خونه از نظر همین عنوان سرپرست مسئولیت ز ...

واقعا زن های شاغل اگر مرد همراه ندارن خیلی گناه دارن