2777
2789
عنوان

چقدر مردا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست
شما متأهلی؟؟؟ چه خوب گفتی ،زن هویج نیست که تو این زندگی داره پابه پای مرد زحمت میکشه کار میکنه آخرشم ...

قبلا نمیفهمیدم چرا فمینیسم ب وجود اومد بعد از ازدواج فهمیدم بعد از ظلم های زیادی ک ب زنا شد عده ای متنفر شدن از این جنس نر 

خب زنی که تو بیرون کار می کنه باید از همسرش کمک بخواد تو کار خونه از نظر همین عنوان سرپرست مسئولیت ز ...

آفرین،وقتی مردهای این دوره زمونه اقتصاد رو بهونه کردن و بیشتر مسئولیت رو انداختن گردن زن ،کمک هم نمیکنن حتی اگه هر روز بهشون یادآوری کنی ،خب معلومه نارضایتی پیش میاد معلومه زنها دائما غر میزنن چون چاره ای ندارن ،چون کسی صداشونو نمیشنوه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا مگه صحن کربلاس ک میگی مظلومی!!!!حقتو بگیربه هر قیمتی.توهم سلیطه شو.جواب بده .لال ک نیستی.

بخدا من خیلی تو زندگی بچگی کردم ولی سعی می‌کنم درست شم چیکار کنم بی پول و بی پشت و پناهم و الا زبونم مشکل نداره 

انگاری هر چی هم درس بخونن و توی جامعه باشن بازم خانواده خودشون رو الگو قرار میدن

یه سری تقصیر خانواده هست ، مثلاً میگن تو هم مثل باباتی ، یا مثلاً بچه فلانی رو نگاه کن ، تو هیچی نمیشی ، بجای اینکه پدر و مادر مشوق بچشون باشن برعکس عمل می کنند ، تازه می گن ما چیزی کم براتون نزاشتیم ، اولین جایی که تاثیر مستقیم می‌زاره خانوادست بعدش جامع و دوست و..

آفرین،وقتی مردهای این دوره زمونه اقتصاد رو بهونه کردن و بیشتر مسئولیت رو انداختن گردن زن ،کمک هم نمی ...

تاپیک قبلم‌ رو بخون بفهمی حالمو ک چرا این بحث مطرح شده 

کلا براشون مهم نیست بیشتر زنا از زندگیشون گله دارن بازم صداشون درنمیاد خدا نکنه یه گوشه از زندگی زن ...

به نظر من خانم ها ناشکری می‌کنند،  و اصلا درکی از فشاری که روی آقا هست ندارند ‌. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
بخدا من خیلی تو زندگی بچگی کردم ولی سعی می‌کنم درست شم چیکار کنم بی پول و بی پشت و پناهم و الا زبونم ...

ربطی ب پول نداره . نذار کسی خوردت کنه. جوابشو ب خنده بده. سوالاشونو با سوال جواب بده. از خودشون سوالاشونو بپرس. هر حرفی از خانوادشون زدن ربط ب رابطه عاطفی خوب شوهراشون. ب خودت احترام بذاری کسی جرات بی احترامی بهت نداره.

به نظر من خانم ها ناشکری می‌کنند، و اصلا درکی از فشاری که روی آقا هست ندارند ‌.

شایدم شنا درست میگید ولی مگه یه اخلاق مهربون تر کمی محبت چی ازشون کم میکنه ک‌دریغ می‌کنن وقتی رفتار مرد با خانواده و دوستاش بهتر از همسرشه آدم چی داره بگه

به نظر من خانم ها ناشکری می‌کنند، و اصلا درکی از فشاری که روی آقا هست ندارند ‌.

این یه موضوع متقابله،آقایون هم درکی از خانوما ندارن ، مسائل مالی رو میشه حل کرد اما مشکلاتی که با ندونم کاری آقایون تو زندگی بوجود میاد قابل جبران نیست ، زنها از مرد خونه و ماشین و... نمی‌خوان که فشار روشون باشه،زن احترام میخواد امنیت میخواد محبت میخواد ،یه چیزای ساده که مردها فقط برای خانواده خودشون نگه داشتن