واقعا من فکر میکنم هشتاد درصد مشکل خانواده ها مرد ها هستن هر جا مشکل خانوادگی میبینی زیر سر ی مرده یا معتاده یا خیانت میکنه یا بچه ننه یا کتک میزنه یا رفیق بازه با خسیسه یا هزار تا عیب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظر من خانما مشکل همسرشونو میگن وگرنه زنا مگه کم ایراد دارن یا درحال گوه خوری فامیل شوهرن یا مدام میزنن تو سر همسرشون غر میزنم دعوا درس می کنن زن خوش اخلاق باشه سیاست داشته باشه مردم رامه
دقیقا چون هیچ درایت و عقلی تو زندگی بکار نمیبرن،فقط توقع دارن زن سیاست داشته باشه زندگی رو حفظ کنه اما خودشون یه ذره عقل ندارن با ندونم کاری گند میزنن به زندگی
میدونی چرا چون اخلاقای بد بیشتر شامل حال مردا میشه مثل دست ب زن خسیس شکاکی و بد دلی رفیق بازی اعتیاد بی پولی بیکاری خانواده مداخله گر و یه سری چیزا هم مشترکه مث خیانت زنا زورشون ب مردا نمیرسه
تازه والا تو جمع مردا نبودی ببینی چجوری برای همدیگه میزنن و واس ی قرن هم دیگه رو میفروشن به راحتی
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
اره اگه مرد راه زندگی رو بلد باشه ، زن خوشبخترینه.
یعنی دمت گرم چرا زن باید شوهر داری باد باشه مرد نباید زن داری باد باشه
من برات غذا درست کردم مرد حسابی دو ساعت تو آشپزخونه سر پا بودم چرا تا ته غذاتو خوردی میگی از خواهرم بپرس تو قیمه هاش چی میریزه خوشمزه تره خوب آدم نیستی زحمت کشیدم