2777
2789
عنوان

چقدر مردا بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 57 پست

چقده زنا خوبن 

یا خاله زنکن .یا نق نقو.یاوسواس .یا حساس.مادر شوهر اینو گفت خواهرشوهر اینو گفت جاریم اینجور نگام کرد

رفته بانک پول واریز کنه صندوق دار میگه پول رو به حساب جاریتون واریز کنم یا قرض الحسنه شروع میکنه داد زدن میگه انجا هم طرفدارجاریم هستیدخداااااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما یک کلمه به مرد بگو چرا فلان کار کردی زمین و زمان رو به هم میبافه دنیا به آخر میرسه تو هرچی ...

چون خودشیفته هستن عزیزم همه چیز باید بر وفق مراد مرد باشه

بنظر من خانما مشکل همسرشونو میگن وگرنه زنا مگه کم ایراد دارن یا درحال گوه خوری فامیل شوهرن یا مدام میزنن تو سر همسرشون غر میزنم دعوا درس می کنن زن خوش اخلاق باشه سیاست داشته باشه مردم رامه 

آسمان می بیند آسمان می نویسد آسمان باز می گرداند

میدونی چرا چون اخلاقای بد بیشتر شامل حال مردا میشه مثل دست ب زن خسیس شکاکی و بد دلی رفیق بازی اعتیاد بی پولی بیکاری خانواده مداخله گر و یه سری چیزا هم مشترکه مث خیانت زنا زورشون ب مردا نمیرسه

چقده زنا خوبن یا خاله زنکن .یا نق نقو.یاوسواس .یا حساس.مادر شوهر اینو گفت خواهرشوهر اینو گفت جاریم ا ...

والا ما اینارو صد برابر بدتر از مردا شنیدیم

تازه والا تو جمع مردا نبودی ببینی چجوری برای همدیگه میزنن و واس ی قرن هم دیگه رو میفروشن به راحتی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اره اگه مرد راه زندگی رو بلد باشه ، زن خوشبخترینه.

یعنی دمت گرم چرا زن باید شوهر داری باد باشه مرد نباید زن داری باد باشه 

من برات غذا درست کردم مرد حسابی دو ساعت تو آشپزخونه سر پا بودم چرا تا ته غذاتو خوردی میگی از خواهرم بپرس تو قیمه هاش چی میریزه خوشمزه تره خوب آدم نیستی زحمت کشیدم 

مشکل اصلی ما وضعیت اقتصادی ، تغییر فرهنگمون هست

قطعا ففر فرهنگی تو سال‌های قبل خیلی بیشتر بود 

شرایط اقتصادی هم همیشه سخت بود 

تو هر دوره سختی‌های خودش رو داشت 

ولی توقع میره با گذر زمان و تحصیلات اکثر آدما رفتارشون بهتر بشه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25