2777
2789
عنوان

چقدر مردا بدن

685 بازدید | 57 پست

واقعا من فکر می‌کنم هشتاد درصد مشکل خانواده ها مرد ها هستن هر جا مشکل خانوادگی میبینی زیر سر ی مرده یا معتاده یا خیانت میکنه یا بچه ننه یا کتک میزنه یا رفیق بازه با خسیسه یا هزار تا عیب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافق نیستم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اکثر خانما خانه دار هستن ،واقعا اگه دل خوش از همسر داشته باشن هیچ وقت از زندگی ناراضی نیستن 

بنظر منم درصد زیادی از مشکلات از طرف آقایون استارت میخوره و اصلا ب روی خودشونم نمیارن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اکثر خانما خانه دار هستن ،واقعا اگه دل خوش از همسر داشته باشن هیچ وقت از زندگی ناراضی نیستن بنظر منم ...

کلا براشون مهم نیست بیشتر زنا از زندگیشون گله دارن بازم صداشون درنمیاد خدا نکنه یه گوشه از زندگی زن مشکل دار باشه مرد مگه طاقت میاره 

کلا براشون مهم نیست بیشتر زنا از زندگیشون گله دارن بازم صداشون درنمیاد خدا نکنه یه گوشه از زندگی زن ...

حالا شما یک کلمه به مرد بگو چرا فلان کار کردی 

زمین و زمان رو به هم میبافه 

دنیا به آخر میرسه 

تو هرچی ک بهشون مربوط نیست نظر میدن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30