2777
2789

اون از ازدواج ناموفقم و اینم ک الان دوباره ازدواج کردم و دلم خونه اخ خدا کاش بخوابم بیدار نشم چرا اخه😭چرااا منننن ای خداا از این قلبم از این دل پر دردم یکی که از مشاوره سر در میاره یا میتونه راهکار بده برای حال بدم بیاد درخواست بده سرگذشتمو تعریف کنم طولانی هست ولی پره درده😭😭😅💔

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

ازدواج نااااامووووفففققققق ینی چند سال زیر یه سقف بودین ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من نمیخوام نمک بریزم رو زحمات ولی با کدوم عقل بعد ی ازدواج ناموفق دوباره رفتی ازدواج کردی؟ چی ب ...

نمیدونم شاید چون دفه اول به زور خانواده بود این دفه عاشق شدم فک کردم چخبره خخ💔

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

نه عقد بودم دوسال

خب بگو نامزدی بهم خورده 

والا من اگه بودم جوری رفتار میکردم انگار تا حالا مجرد بودم 

نمیفهمم چرا اصرار دارید اعلام کنید ازدواج ناموفق اول 🤔

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کاش منو توی تصادف بمیرم تا پدر و مادرم بتونن دیه منو بگیرن😔

خدا نکنه عزیزم 

از کی بگیرن؟ از یه بنده خدایی که خودش معلوم نیست با چع مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنه 

اینجوری نگو امیدت به خدا باشه همیشه