2777
2789
عنوان

مامایی که بچه مدرسه ای دارن

808 بازدید | 67 پست

بیاین اینجا دور هم جمع شیم و به همدیگه کمک کنیم شماها چه لقمه های صبحونه ای رو برا بچه هاتون درست میکنید بگید همگی یاد بگیریم برا غذاهاشون تنوع بدیم از اونجایی که بچه من کم اشتهاس و بدغذا شاید با راهنمایی های شما بتونم لقمه های خوشمزه ای رو براش درست کنم

هرروز یدونه شیر یا اب میوه طبیعی با یه لقیمه خامه و حلوا یا خامه و عسل هرروز خدا همینه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
هرروز یدونه شیر یا اب میوه طبیعی با یه لقیمه خامه و حلوا یا خامه و عسل هرروز خدا همینه

بچه ب فرزندی قبول میکنین؟🤗😂😂

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من شیر دوست داره خامه و عسل رو نه،شما خامه و عسل رو لایک نون تست میزارید؟

بچه ب فرزندی قبول میکنین؟🤗😂😂

بله بیا😁😁پسرم امادگی میره امسال

ولی هرروز بعضی وقتا تکراری میشه نمیخوره لقمه هاشو میاره منم نمیدونم چی‌بذارم که بخوره

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
پسر من شیر دوست داره خامه و عسل رو نه،شما خامه و عسل رو لایک نون تست میزارید؟

نه عزیزم هرروز نون تازه میگیریم یانون تافتون یا روفنی یاسنگگ تست استفاده نمیکنم طعمشو دوس ندارم

کره و مرباکره و عسل غلات صبحانهگاهی هم ساندویچ فلافل یا سیب زمینی سرخ کرده ماکارونی..

یه دفعه دیدم یه بچه ای لای نون تست مرغ ریش ریش شده با سیب زمینی بود دیگه نمیدونم مواد دیگه ای بود یا نه ولی بنظر خوشمزه میومد نمی‌دونم مامانش چطور درست کرده بود بچه هم با اشتها میخورد ماشاالله 

صبحانه فقطط یه اقمه کوچیک نون با پنیر میخورهولی لقمه الویه، کوکو سبزی، تست و پنیر، تست و شکلات صبحان ...

بچه من پنکیک خیلی دوست داره ولی هر وقت درست میکنم بد در میاد طفلکی نمیخوره

صبحانه رو معمولا خونه میخورن،برای مدرسه شیر و میوه و اجیل ، بیسکوییت و گاهی میوه خشک و برای تنوع پاپ کورن😃 کلاس اول هستن و تایم مدرسه شون طولانی نیست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

یه دفعه دیدم یه بچه ای لای نون تست مرغ ریش ریش شده با سیب زمینی بود دیگه نمیدونم مواد دیگه ای بود یا ...

بنظرم وعده صبحانه هس نباید چیز سنگین داد به بچه 

یه دفعه دیدم یه بچه ای لای نون تست مرغ ریش ریش شده با سیب زمینی بود دیگه نمیدونم مواد دیگه ای بود یا ...

نون تست را کمی سس قرمز بزن یه ذره مرغ ریش ریش یه ذره فلفل دلمه و روش هم پنیر پیتزا بگذار ماهی تابه تا پنیرش