بیاین اینجا دور هم جمع شیم و به همدیگه کمک کنیم شماها چه لقمه های صبحونه ای رو برا بچه هاتون درست میکنید بگید همگی یاد بگیریم برا غذاهاشون تنوع بدیم از اونجایی که بچه من کم اشتهاس و بدغذا شاید با راهنمایی های شما بتونم لقمه های خوشمزه ای رو براش درست کنم
براش میوه خرد کن بزار مثلا نارنگی یا سیب نمیدونم😁😂
یا خرما گردو
یا بعضی اوقاتم پنیر اگه آلرژی نداشته باشه بهشون
بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلبهای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وویش خدا ای جانم خدا حفظش کنه براتبراش میوه خرد کن بزار مثلا نارنگی یا سیب نمیدونم😁😂یا خرما گردویا ...
اصلا نمیخوره همونجور میبره میاره
پنیر زبونشو نمیزنه میوه هم فقط موز و نارنگی اگه حوصله داشته باشه میخوره
ترجیح میدم نذارم بیاد توخونه بخوره قبلا میذاشتم
اجیلم دوس نداره وگرنه خیلی خوب میشد
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
یه تیکه لقمه بده هونه بخوره یدونه هم لقمه کافیه خب
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
پسر من که کلا جز پنیر چیز دیگه ای نمیخوره همیشه هم تکراری جالب اینجاس مربیشون بهم زنگ زده بیشتر بهش ...
پسر من اصلا پنیر نمیخوره اجیلم همینطور وگرنه عالی میشد میوه هم تنگار حوصلش نمیکشه بخوره منم نمیذارم
عه یعنی چی توجه کن؟
خونه با مدرسه فرق داره مدرسه صبح زود باید بیدار شن کلی انرژی اونجا میخوان هر چند که بچه من لقمه هاشو کامل برمیگردونه از بس بد غذاس کلا تو خونه هم هیچی نمیخوره اینقدر آهنش هم پایینه فقط فکرم همین شده
خونه با مدرسه فرق داره مدرسه صبح زود باید بیدار شن کلی انرژی اونجا میخوان هر چند که بچه من لقمه هاش ...
نمیدونی چی دوس داره؟
یه جوری قانعش کن بخوره
چن سالشه
اصلا نمیخوره همونجور میبره میارهپنیر زبونشو نمیزنه میوه هم فقط موز و نارنگی اگه حوصله داشته باشه میخ ...
وای چقدر بچه داشتن سخته ها😂😁
خدا حفظش کنه برات
بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلبهای پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمیافتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!
پسر من اصلا پنیر نمیخوره اجیلم همینطور وگرنه عالی میشد میوه هم تنگار حوصلش نمیکشه بخوره منم نمیذارمع ...
والا من احساس کردم بخاطر صبحونه ای هست که میزارم همیشه نون پنیر خالی هست میوه یا آجیل و سبزی و خیلی از چیزای دیگه که بچه ها میخورن نمیخوره فقط نون پنیر خالی با نون لواش هم میخوره والا منم فقط بخاطر اینکه بخوره و ضعف نکنه همینو میزارم من فکر کردم بخاطر صبحونشه 😂