2777
2789
عنوان

مردن

205 بازدید | 39 پست

دوست دارم تجربش کنم🥲😂

ببینم بعدش چی میشه 

کدوم حرفا درباره بعدش راه بوده... 

راستش یه کمم خستم🤷‍♀️خستگی که با خواب حل نمیشه

شاید با خواب ابدی حل شه🥲😂

ولی شاید برعکس خیلی ها از مرگ نمیترسم

البته دپرس و اهل خودکشی و این حرفام نیستم 😁

نظر شما درباره مرگ چیه

در مورد چیزی که تجربه نکردیم فقط میتونیم خیالپردازی کنیم.

من بهش فکر میکنم هیچ تصوری ندارم نمیدونم چرا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد چیزی که تجربه نکردیم فقط میتونیم خیالپردازی کنیم.من بهش فکر میکنم هیچ تصوری ندارم نمیدونم چر ...

درسته

میگم شاید این تجربه های مرگ و بازگشت درست باشه

یا این نظریات و ادعاهایی که میگه تناسخ داشتن

یا هر چیز

خیلی ذهنمو مشغول میکنه 

درستهمیگم شاید این تجربه های مرگ و بازگشت درست باشهیا این نظریات و ادعاهایی که میگه تناسخ داشتنیا هر ...

ببین در مورد برگشت از مرگ به نظرت عجیب نبوده که چرا همه فقط یک تونل نورانی دیدن؟ راجب این دانشمندا یک تحقیق انجام دادن و ثابت کردن دقیقا مطلب رو یادم نیست اما دیدن تونل یک علت علمی داره تو نت بخون .

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

درسته.. دلیل پزشکی داره؟

آره دلیل پزشکی داره.

فقط دوست دارم بدونم چطوره بعد مردنخیلی عمیقن سواله برام🥲😂

خب چرا باید همچین سوالی برات پیش بیاد😒

سوال قحطه؟؟🙄

میخیم بیدینیم چیطیری بیدی میریدین

نکن تو رو خدا من حرص می خورم با این سوال می ترسونی منو😐💔

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"