2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی....پنج ساله درگیرم.....جوری رو سرم وسیله پرت میکردن قلبم میومد تو دهنم اصلا هم زیر بار نمی‌رفتند. ...

چیکار کردی؟ 

فقط نفرینشون میکنم 

دلمو سیاه کردن 

خدا روزگارشونو سیاه کنه

در دستشویی رو می‌کوبیدن.وسیله.کمد پرت میکردن تو اتاق خواب بچه هاش از رو تخت خودشون و پدر مادره می‌پریدند گرومببببب رو س. ما از صبح تا شب صندلی میکشن.در کوچه رو جوری میکوبیدن همسایه ها صداشون دراومد در میشکنه

چیکار کردی؟ فقط نفرینشون میکنم دلمو سیاه کردن خدا روزگارشونو سیاه کنه

خیلی سخته هیچی مثل همسایه بد نیست.....شبانه روز درگیری....بدتر شد قشنگ زوم میکنن وقتی خوابیم صدامون نمیره بالا میکوبن به سقف ۵ ساله یه خواب آروم نداشتم من

در دستشویی رو می‌کوبیدن.وسیله.کمد پرت میکردن تو اتاق خواب بچه هاش از رو تخت خودشون و پدر مادره می‌پر ...

نه منظورم اینه تو چیکار کردی برای تلافی 

منم میخوام تلافی کنم

از فقر فرهنگیه 

متاسفانه کسیکه گاوه رو نمیشه انسان کرد 

خیلی سخته هیچی مثل همسایه بد نیست.....شبانه روز درگیری....بدتر شد قشنگ زوم میکنن وقتی خوابیم صدامون ...

امیدوارم که ی جوری غم ببینن که از زندگی سیر شن پست فطرتا

نه منظورم اینه تو چیکار کردی برای تلافی منم میخوام تلافی کنماز فقر فرهنگیه متاسفانه کسیکه گاوه رو نم ...

خب من میگفتم در دستشویی میکوبین میگفتن نه مانیستیم.منم در میکوبیدم بفهمن چقدر بده وقت و بی وقت تو خونت هول بخوری چیه همسایه رفته دستشویی....یا مثلا صبح زود پامیشدن سر و صدا یه مدت من زودتر پامیشدم سر و صدا

تلافی چیه دیگ

برو بگو رعایت کنید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)