2777
2789
عنوان

ازفامیلامون بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 60 پست

عزیزم مردم هر روزی یه چیزی پیدا میکنن واسه حرف زدن غصه نخورید فردا روز یه اتفاق دیگه بیفته جریان شمارو یادشون میره میچسبن به یه حرف دیگه.خدا رحمت کنه شوهرتون.بیخیال حرف مردم باشین

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز برات ارزوی صبر و ارامش دارم. به حرفاسون توجه نکن وبهشون بگو دوس ندارم کسی  پشت سر اون خدابیامرز حرفی بزنه و به مادرت بگو که بهشون حالی  کنه  که داری اذیت میشی 

بزرگترین  مشکل  دنیا  اینه که ادمای  بدهکار همیشه  طلبکارن👌👌👌👌👌
واااا عجب آدمایی پیدا میشنااا  واسه مام یکی از فامیلامون همچین اتفاقی براش افتاده ولی انقد قال ...

منم دیگه امروزتوگروه ت ل گرام گفتم اگه شوهرم میدونست نه ازدواج میکردنه میزاشت بچه داربشیم.گفتم بیچاره اگه میدونست سرطان داره همونجاسکته میکردبه شش سال نمیرسید

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

خدا رحمتش کنه همسرت رو..

اصلا باهاشون بحث نکن

همچین ادمهایی ارزش ندارن ک بخوای انرژی بزاری تا قانعشون کنی...

بزار بگن...

به فکر خودت و بچه ت باش..

رو فامیل حساب نکن

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
منم دیگه امروزتوگروه ت ل گرام گفتم اگه شوهرم میدونست نه ازدواج میکردنه میزاشت بچه داربشیم.گفتم بیچار ...

از گروهشون بیا بیرون هم با حرف مفتشون اذیت نمیشی هم میفمن که ازشون دلخوری

بزرگترین  مشکل  دنیا  اینه که ادمای  بدهکار همیشه  طلبکارن👌👌👌👌👌
خدا رحمتش کنه همسرت رو.. اصلا باهاشون بحث نکن همچین ادمهایی ارزش ندارن ک بخوای انرژی بزاری تا قانع ...

آخه تموم نمیکنن هردفعه یکیشون چیزی میگه.امروزم اصلاحوصله نداشتم رفته بودم دادگاه واسه کارهای فروش ماشین شوهرم.دیگه فکرنکنم چیزی بگن

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕
بله متولدهفتادم.مرسی عزیزم

واقعا چرا بعضیا بی فکرن.طرف عزیزش فوت شده ببجای اینکه دلداریش بدت همدمش بشن نمک رو زخمش میشن.منم خالم چهارماهه فوت شده پسرخاله هام پسر داییم دخترخالم عروسیشونو گرفتن خیلی زشته احترام نه ب مرده میزارن نه ب اطرافیان متوفا...خیلی دوس داشتم مراسماشون باشم ولی با این طرز برخورد متنفر شدم ازشون حق داری.دیگه محلشون نده بچتو بچسب اصنم دیگه جوابشونو نده خودشون پشیمون میشن یروزی از رفتارشون

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

بگو به فرضم که میدونست الان شما مگه دارید جورشو‌ میکشید؟؟ اگه خیلی دلتون میسوزه نمک به زخمم نپاشید 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄