عزیزم مردم هر روزی یه چیزی پیدا میکنن واسه حرف زدن غصه نخورید فردا روز یه اتفاق دیگه بیفته جریان شمارو یادشون میره میچسبن به یه حرف دیگه.خدا رحمت کنه شوهرتون.بیخیال حرف مردم باشین
الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
دوست عزیز برات ارزوی صبر و ارامش دارم. به حرفاسون توجه نکن وبهشون بگو دوس ندارم کسی پشت سر اون خدابیامرز حرفی بزنه و به مادرت بگو که بهشون حالی کنه که داری اذیت میشی
بزرگترین مشکل دنیا اینه که ادمای بدهکار همیشه طلبکارن👌👌👌👌👌
واقعا چرا بعضیا بی فکرن.طرف عزیزش فوت شده ببجای اینکه دلداریش بدت همدمش بشن نمک رو زخمش میشن.منم خالم چهارماهه فوت شده پسرخاله هام پسر داییم دخترخالم عروسیشونو گرفتن خیلی زشته احترام نه ب مرده میزارن نه ب اطرافیان متوفا...خیلی دوس داشتم مراسماشون باشم ولی با این طرز برخورد متنفر شدم ازشون حق داری.دیگه محلشون نده بچتو بچسب اصنم دیگه جوابشونو نده خودشون پشیمون میشن یروزی از رفتارشون
☝شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶