2777
2789
عنوان

ازفامیلامون بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 60 پست
واقعا چرا بعضیا بی فکرن.طرف عزیزش فوت شده ببجای اینکه دلداریش بدت همدمش بشن نمک رو زخمش میشن.منم خال ...

حالاجالبش اینجاست که میگن بهدیه مدت دوباره ازدواج کن.جوونی بایدزندگی کنی.نمیفهمن که من هنوزداغ دارشوهرم هستم

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشو باور کن فامیلای ما هم همینن متنفرم از همشون 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
حالاجالبش اینجاست که میگن بهدیه مدت دوباره ازدواج کن.جوونی بایدزندگی کنی.نمیفهمن که من هنوزداغ دارشو ...

متاسفم برا طرز فكرشون

در مورد ازدواج بعدي هم هيچ چيزي نگو چون الان بخوايي بگي نه نميكنم يا داغدارم فردا ازدواج كردني ميخوان بگن نه به خرف ديروز نه به كار امروزش

ولي جواب همشونو يجا بده پشت سر مرده حرف نزنن اخه با چه جراتي اين حرفا ميگن من نميفهمم 

بعدشم گیردادن بایدازشون مهریه بگیری پدرشوهرکه ندارم یه خونه هست که پایینش خونه من بودبالاش مادرشوهرم میشینه.خونه هم به اسم اونه میگن بایدازش مهریه بگیری منم قبول نمیکنم همین که شوهرم واسم یه حقوق کارمندی گذاشته واسه منوبچم کافیه

دقيقا همه اونايي فضولن كه ادم تو زندگي شون فضولي نميكنه

آره بخدامن خیلی آدم آرومی هستم به کسی حتی بی احترامی نمیکنم ولی چهارماهه که منودیوونه کردن باکاراشون

حالاجالبش اینجاست که میگن بهدیه مدت دوباره ازدواج کن.جوونی بایدزندگی کنی.نمیفهمن که من هنوزداغ دارشو ...

اون ک حق شماست ولی الان که نه دیگه.بعضیا واقعا سدح درکشون پایینه.بعدم ازدواج کنی اگر خانواده شوهرت بچه رو بخوان قانونه باید بدی بهشون.بعدم اصلا الان وقت این حرفا نیس ب شوهر منم میگن بیاین برین سر زندگیتون.هنوز عقدیم.اینقد عقلشون نمیکشه داغدار مامانشه

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
واقعا چرا بعضیا بی فکرن.طرف عزیزش فوت شده ببجای اینکه دلداریش بدت همدمش بشن نمک رو زخمش میشن.منم خال ...

عزیزم زندگی بعد فوت یک نفر بازم ادامه داره،درسته سخته اما نمیشه جلوی جریان زندگی رو گرفت،چهار ماه صبر کردن و احترام گذاشتن کافیه،اینقدر سخت نگیرید ،مطمئن باشید خالتون از ازدواج اونا خوشحاله،

عزیزم زندگی بعد فوت یک نفر بازم ادامه داره،درسته سخته اما نمیشه جلوی جریان زندگی رو گرفت،چهار ماه صب ...

مشهد معمولا رسمه تا سال ب احترامش صبر کنن.چهلم اعلام کردیم مجلس دارین بگیرین ولی نه دیگه خواهرزاده های میت و اینقد نزدیک.اره زندگی جریان داره دیرم نمیشه برلی مجلس گرفتن پس یکم صبر میکردن.من ک میگم تا عید نوروز صبر میکردن خوب بود حالا سال هم نشد هیچی

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶