2777
2789
عنوان

ازفامیلامون بدم اومده

1806 بازدید | 60 پست

شایدخیلی هاتون درجریان زندگی من هستیدکه شوهرم چهارماه  پیش براثرسرطان فوت شد.حالابیشترفامیلامون میگن خونواده شوهرت میدونستن شوهرت سرطان داره زنش دادن.منم میگم به خداشوهرم اصلانمیدونست سرطان داره اگه میدونست حتمامیرفت واسه شیمی درمانی.بهشون میگم والامن سال۹۱بااون ازدواج کردم اون سال ۹۶مرده.بنده خداخودشم نمیدونست سرطان داره حتی روزی هم که مردنفهمیدسرطان گرفته فک میکردریه هاش عفونت کرده.ولی بازحرف خودشونومیگن.اعصاب آدمومیریزن بهم نمیذارن بایه بچه کوچیک به دردخودم بمیرم.

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا صبرت بده و دهن اون فامیلای حرف مفت زنتو ک پشت همسر مرحومت حرف میزنن ببنده. به حرف اونا اهمیت نده. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

عزیزم.....

دهن مردم همیشه بازه:( 

الهی:( 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

روح همسرت قرین آرامش باشه....

بهشون بگو من حتی اگه میدونستم که همسرم بیماره بازم باهاش ازدواج میکردم.....

خوشحالم که چند سال باهاش بودم و ازش یه فرزند دارم....

در دوره ای که ازآن 

واقعا من حرصم گرف چقدر ادم باید بیشعور باشه. بزن تو دهن تک تکشون اجازه نده حرف مفت بزنن. یعنی چی ک سرطان داشته نگفتن!!. فوقشم نگفته باشن مگه معتاد یا دزد بوده. بیمار بوده. ک عمرش به این زندگی نبوده 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...