2777
2789
عنوان

فرزند دوم... اختلاف سنی

1991 بازدید | 69 پست

سلام خانمهای  گل  .😍حال نی نی هاتون انشاالله خوب باشه.....

نظرات لطفا درمورد فرزند دوم بگید.... خانمهای گل بچهاچند سالشونه؟؟ وکی بچه دوم میارید

وخانمهایی ک بچه دوم دارن؟؟؟

من دخترم 5 سالشه و دومی باردارم اختلاف سنیشون میشه 5 سال و هفت ماه امیدوارم راحت باشه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم سه سال و نیم بود دخترم بدنیا اومد ؛ دخترم فووووووووووووووووق العاده جیع جیعو کولیک بود کلا؛ الانم از ۲۴ساعت ۲۵ساعت دعوا میکنن باهم رسسسسسما روانیم کردن

خدایا ارامش را به من عطا فرما

سلام و خوش امد  به  مامان های گل😗

به مامانهای اینده😍  من  ۲۵ سالمه  دخترمم ۳.۱۰ماهشه   خیلی تنهاس   وحوصلش مداوم سرمیره    ..... وهمش کارتون میبینه باشگاه بردم  دوست داره ولی  هفته  ای ۳بار  اونم ۲ساعت وقتشو پر میکنهههه

باهاش بازی میکنمما  اما همش میگه من تنها بازی نمیکنم😥😥😥😥😥

ناراحتم  ماه پیش اقدام کردم نگرف  این ماه  یبار زود پاشدممممم  و هنوز مشخص نییسس

گاهی فکر میکنم  زوده گاهی میگم خودمو  دست و پاموو میبندم  و این دلشورها با منه😣😣

سر دخترم انقدر استرس نداشتمممم...

از طرفی دخترمممم

شماها ک تجربه دارید  بیایید ....کمک

واسه من اختلاف سنیشون 3 سال

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"