2777
2789

من تقریبا سه سال هست که کلاس زبان میرم اما متوجه شدم که باید رشته دانشگاهیمم زبان باشه تا در اینده بهم کمک کنه میخوام ولش کنم به جاش برم باشگاهی چیزی 

به نظرتون ادامش بدم؟

اینم بگم که قبلا علاقه داشتم ولی الان اصلا خوشم نمیاد به زور میرم واسه همین چیزی یاد نمیگیرم

ی شیرازی که بوی بهار نارنج تو ریه هاش شکوفه زده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان به درد میخوره فقط واسه این نیست که بخوای رشته دانشگاهی بری که بنظر من ولش نکن حیفه تا ول کنی سریع یادت می‌ره بعدا زبانت خوب نباشه پشیمون میشی مسافرتی بخوای بری کاری بخوای بکنی 

به نظر من یا دوتاشو برو یا اگه نمیتونی زبان برو چون زبان هرچی یاد بگیری بهتره حتی به زور

اخه ی جورایی زده شدم جدیدا اصلا یاد نمیگیرم

زبان به درد میخوره فقط واسه این نیست که بخوای رشته دانشگاهی بری که بنظر من ولش نکن حیفه تا ول کنی سر ...

قصد داشتم بخونم تا بتونم توی کانون ها تدریس کنم ولی زده شدم 

بستگی به معلم زبان داره عوضش کن 50 درصد یادگیری تیچر هست

نه اخه میدونی اصلا گوش نمیدم‌چون زده شدم‌ فقط میگذرونم که این ترمم تموم‌شه

کی میگه حتما باید رشتت زبان باشه؟😐زبان همیشه به دردت میخوره

پرسیدم گفتن رشته دانشگاهیت زبان باشه اینده داره در اون صورت هر دوسال برای تمدید مدرک باید امتحان بدی و هزینش تا امروز که پرسیدم گفتن چهل ملیون

نه اخه میدونی اصلا گوش نمیدم‌چون زده شدم‌ فقط میگذرونم که این ترمم تموم‌شه

میگم 50 درصد معلمه ما یه معلم آقا داشتیم معرکه بود یعنی هرجوری بود مه همه عاشق زبان شده بودن من خودم از اونایی بودم که به زور والدین زبان رفتم ولی اون یجوری منو به زبان علاقه مند کرد که الان واقعا زبانو دوست دارم