2777
2789
عنوان

کسایی که در مورد کلاس زبان میدونن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ولش نکن سعی کن خوشت بیاد به کاراییاش فکر کن یا آموزشگاهتو عوض کن محیط جدید شاید تأثیر داشت خوشت ...

باشه عزیزم ممنون

ی شیرازی که بوی بهار نارنج تو ریه هاش شکوفه زده

یه مدتی ولش کن برو باشگاه تا یه تنوعی بشه ولی بعدش دوباره برگرد ولش نکن زبان خیلی بدردت میخوره

همون‌اول‌میخواستم‌برم‌باشگاه مادرم نزاشت گفت زبان

اگر علاقه نداری اصلا ، که نرو رشته‌ی زبان 

علاقه خیلی مهمه 

اما خب فکر نکن دانشگاه هم رفتی باید کلاس زبانتو ول کنی چون تو دانشگاه مکالمه و زبان بهت یاد نمیدن 

اون کلاس زبان رفتنه از دانشگاه خیلی بیشتر بعداً به کارت میاد 

یاد گرفتن زبان الان خیلی مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

میگم 50 درصد معلمه ما یه معلم آقا داشتیم معرکه بود یعنی هرجوری بود مه همه عاشق زبان شده بودن من خودم ...

دوتا از دبیر های منم همینجوری بودن لذت میبردم‌از زبان

اگر علاقه نداری اصلا ، که نرو رشته‌ی زبان علاقه خیلی مهمه اما خب فکر نکن دانشگاه هم رفتی باید کلاس ز ...

اصلا نمیخوام‌سمت رشته زبان‌برم

اصلا نمیخوام‌سمت رشته زبان‌برم

ولی یادگیری زبان رو ول نکن خیلی عقب میوفتی 

دیگه مثل قبل نیست که برای سرگرمی و انتخاب باشه ، نیازه واقعاً 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ولی یادگیری زبان رو ول نکن خیلی عقب میوفتی دیگه مثل قبل نیست که برای سرگرمی و انتخاب باشه ، نیازه وا ...

باشه ممنون