2777
2789
عنوان

مهمونی های خونه مادرشوهرای شما چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روزها خونه مادرشوهرم مملوازجمعیت بودسفره وغذاهای جورواجور بله تمام اینایی که استارترنوشته بود هم ...

عزیزم متاسف شدم واقعا. خدا رحمتشون کنه و به دلتون آرامش بده‌

اما اگه یه روزی مادرشوهر من فوت کنه من دلتنگش نمیشم‌ چون همش آزار بوده و عروس ستیزی‌... هیچوقت احترلم ما رو نداشته و نداره. از خونه زندگیش متنفرم و اصلا دوست ندارم برم اونجا. اگه هم میرم فقط از سر اجباره.

خواستم بگم همه مثل هم نیستن.

خودتون بد عادت کردید دیگه

از روز اول هرجور عادت بدی تا آخر همونه 

اگه از اول کلا پانشی اوکیه عادیه ولی وقتی پامیشی دیگه میشه وظیفت دفعات بعدی پانشی طلبکار میشن

بهترین راه اینه مثل خودشون پرررو و پوست کلفت باشی از جات پانشی اگرم تیکه انداختن توجه نکنی اگر هم رک گفتن بلندشو فلان کارو بکن یه بهانه بیار بپیچون

بعد یه مدت عادت میکنن

من از روز اول جا انداختم که مهمونی میرم اصلاااا کار نمیکنم، مهمونم میاد خونم اصلاااا اجازه نمیدم کار کنه

کار مال میزبانه نه مهمان

حالا اگه میزبان پیر یا ناتوان هست خب دخترا و نوه هاش ماشاالله سر و مر و گنده هستن کار کنن دیگه به عروس و بفیه نسبت های دورتر نمیرسه 

حرف مامانم گفتی والله.میگه من مردم، بابات مرد دیگه کسی نمیاد

خداکنه که سایه شون بالای سرتون مستدام باشه ولی این روزها روسورمه کنید توچشم تون باهمه  کم وکاستی هاش .....قدربدونید تراخدا

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
قابل توجه مادرهای پسر دار سایت : کار باید تقسیم بشه. خواهشا پسراتون را طوری تربیت کنید که تو مهمانی ...

انقدر بدم میاد پسرها فکر میکنند وظیفه زن ها هست با خانم کار کنند 

حالا اگر زن خانه دار باشه شاید بشه قبول مرد الان‌مه خانم ها پا به وای مردها کار میکنند 

این مبحث برابری باید از خانواده شروع بشه

فقط لطف خدا
عزیزم متاسف شدم واقعا. خدا رحمتشون کنه و به دلتون آرامش بده‌اما اگه یه روزی مادرشوهر من فوت کنه من د ...

ببین عزیزم منم حرف شما رومیزدم ولی رفتن اونا فقط نیست بعضی موقع ها مثل من مصادف میشه با همسرعزیزم وخواهرشوهرعزیزم اون وقت دلتنگی بدجوری رودلت سنگینی میکنه 

من خودم مادرشوهرم ولی تا اونجایی که درتوانم هست سعی میکنم احترام عروسم روداشته باشم که خاطره بدبجای نزارم البته عروس من واقعا خانم ومحترم هست که قدر احترام های منو داشته باشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چرا ؟؟؟؟؟

چرا چی عزیزم ....منظورم که حرف مامان درسته روزهای دورهمی دیروزود به پایان میرسه وباید قدراین روزها رو داشته باشید که بعدا حسرت نخورید

ببین عزیزم منم حرف شما رومیزدم ولی رفتن اونا فقط نیست بعضی موقع ها مثل من مصادف میشه با همسرعزیزم وخ ...

از دست دادن همسر واقعا سخته‌.

شما میگی خواهرشوهر عزیزم. حتما یه خاطره خوبی از اون خواهرشوهر داشتی که اینطور ابراز دلتنگی میکنی. ولی برا ما همیشه و مدام خواهرشوهرا در حال خراب کردن ما پیش مادرشوهر و پدرشوهر و حتی شوهرامون هستن. 

مرگشون هم برام مهم نیست. 

مرگ کسی دردناکه که اگه بهت لطف و احترامی هم نداشته حداقل از آزارش در امان بوده باشی. مال ما فقط دروغ گویی و دو رویی رو بلدن.

[QUOTE=369084514]از دست دادن همسر واقعا سخته‌. شما میگی خواهرشوهر عزیزم. حتما یه خاطره خوبی از اون خواهرشوهر داشتی ک ...[

خواهرشوهر من هم بانک مرکزی همه مون بودیعنی افرادخانواده تابه دربسته ازنظرمالی گیر میکردایشون سریع گرفتاری رورفع میکرد سفره هایی میانداخت ازجون دل نمیدونید دریا دل بود وهمیشه دلسوزومهربون بود واگه حالا یه رفتار مثلا غیرمختارهم انجام میداد اصلا اون رفتاربه چشم نمیومدوباعث ناراحتی کسی نمیشد هرچه باشه اونم انسان بود وبعضی مواقع کسی برخلاف میل ش عمل میکرد یا قدرخوبی هایش رونداشت اونم توقع داشت وعکس العمل نشون میداد 

میدونی وقتی کسی هم تااین حدخوبه همه وظیفه میدونند وکم لطفی میکنندوخواهرشوهرمن دربرابر این رفتارهای غیرمعقول خیلی دلش میسوخت .....همسرمن بهترین هابود وقتی رفت وپشت سرش هم این خواهر شوهرمهربون رفت داغون داغون داغونم کردند وباورنمیکنی متلاشی متلاشی شدم فقط وجود پسرودخترم ونوه هام منواستوارنگه داشته وگرنه خوردمیشدم میریختم روی زمین