2777
2789
عنوان

مهمونی های خونه مادرشوهرای شما چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این شرایط شما عروسا باید اعتراض کنین یا نرید یا کلا کار نکنین  وگرنه تا اخر عمر باید به اینا سواری بدید.واسه ماهم نوه های مادرشوهرم دست به چیزی نمیزنن هم سن من هستن تقریبا.منم با خواهرشوهرام بلند میشیم هرکس یه گوشه کار و میگیره ظرف شستن هم دونفره نوبتیه.

ماهمه کمک میکنیم.من زمان بارداریم پدرشوهرم نمیزاشت پاشم ازجا.😅موقع شامم میگفت بیاریم همونجارومبل بخ ...

من و بابام رو زمین نمیتونیم بشینیم، رو مبل میخوریم.

هی به شوهرم میگیم سس، سالاد، مرغ ، اب و ....

اونروز شوهر خواهرم میگه ، این طفلک نفهمید چی خورد، فقط به تو و بابات خدمات داد والله

قابل توجه مادرهای پسر دار سایت : کار باید تقسیم بشه. 

خواهشا پسراتون را طوری تربیت کنید که تو مهمانی ها  سفره را پهن کنند. ظرف ها را بیارن و دیس های غذا را بیارن و بعد که همه خوردند. جمع کنند بزارن رو اوپن آشپزخانه. تمام. 

عروس ها و خواهر شوهرها هم  غذاها را جابه جا کنند. و ظرف ها را بشورند. پختن غذا هم با خانم هاست. 

ما هم همینه با این تفاوت که خواهر شوهر ندارم. ما از در میریم تو مادرشوهرم چسب زمینه تا وقتی بریم. فق ...

مامان بزرگه منه 

انقدر فتوا میده ظرف اون و بیار قاشق از اونجا پارچ بیار برای نوشابه دیس ببر ظرف بیار

فقط لطف خدا
من و بابام رو زمین نمیتونیم بشینیم، رو مبل میخوریم.هی به شوهرم میگیم سس، سالاد، مرغ ، اب و ....اونرو ...

خدایی اینو راس می‌گه 😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

ما قبلا تو خونه میگرفتن مردا ظرفا میشستن خانما فقط همون پخت و پز بود دیگ سفره گذاشتن و جمع کردن و ظرف شستن خشک کردن ظرفا با مردا خانما دیگ می‌نشستند اما الان چون تعداد زیاد شد سالی چن بار میبرن رستوران مادرشوهر حوصله تو خونه دیگ ندار با این چنعیت

مامان بزرگه منه انقدر فتوا میده ظرف اون و بیار قاشق از اونجا پارچ بیار برای نوشابه دیس ببر ظرف بیار

فک کن واقعا حرصی میشیم داری یه کاری میکنی هم باز کوتاه نمیاد میگه. مثلا سبزیو داری میشوری میگه اون سبزیو بشور سفره بندازیم

قبلا من زمین مینشستم، کلا مسیول بابام بودم.الان منم رفتم بالا، شدیم دو تا.گاهی مامانمم میاد، سه تایی ...

گناه داره خدایی شاید منم بودم حرصم می‌گرفت میگفتم داداشمو نمیزارید مث آدم غذاشو بخوره 😂😂میز بخرید راحت خودتون کنید

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

اون روزها خونه مادرشوهرم مملوازجمعیت بودسفره وغذاهای جورواجور بله تمام اینایی که استارترنوشته بود همینجوری بود بنداز وجمع کن وپذیرایی وشستن ظرف وظروف اون موقع ها دغدغه مون این بوداین چرانگاه کرداون چراگفت برووبیا وجمع کن بزاروبردار واما امروز 

مادرشوهرمردسال مادرشوهر پسربزرگش یعنی همسرمن شب هفت ش بود خواهرشوهربزرگ که مورداحترام همه بود بعد شش ماه بعداز فوت همسرمن اونم مرداون خونه الان خالی ازسکنه شده مثل خونه ارواح وسکوت به جای اون صدای قاشق وچنگالها بزاروبردار دیگ ودیگ برها پخت وپزها وشادی وغم ها خنده ها وحرص خوردنهاحکمفرماشده ودراون خونه برای همیشه بسته شد ومن آرزومه یکباردیگه یه دورهمی باهمه مشکلات وکم وکاستی هاش بوجودبیآد دلم خیلی تنگه خیلللللللللی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین