2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم میخوام بر ا خودم ماشین بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با توجه به شناختی که از شوهرم دارم اینکارو میکردم چون همین الان هرچی داره و نداره بنام منه

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

اح موندم دستش یکی نیس بگه به توچه آخه خیلی حمایتم میکنی حالا زبونم داره

بزار قهر کنه سرد بشه ولی برای تک تک ثانیه های که زحمت کشیدی و پول در آوردی که به یکی از ارزوهات برسی حرف شو قبول نکن

ببین حتما واسه خودت جدا بخر گول شوهر نخور.

نمیدونم چقدر پول داریذ،گیر بده که یه ماشین اسپرت خاصی دیدی رنگ خاصی داشته و چشمت رو گرفته و همون رو میخوای فقط . از پدرت کمک بگیر ماشین بزن به نام خودت.یادت نره وا ندی

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

ببین حتما واسه خودت جدا بخر گول شوهر نخور.نمیدونم چقدر پول داریذ،گیر بده که یه ماشین اسپرت خاصی دیدی ...

اره دقیقا این یهگوشی خریده موقع دعوا ازم گرف بعد انتظار داره ازم من پولمو بدم به اون معلوم نیس چه نقشه ای داره میگه میزنم بهداسمت

ناراحت میشه قهر میکنه سرد میشه قیافه میگیره

خوب این جور که میگی یا باید قید پولت و بزنی یا ناز و ادا و قهرش و تحمل کنی و برای خودت ماشین بخری

یه راه سومی هم هست که حرف ماشین و پیش بکشی و وقتی حرف شراکت و باز پیش کشید بگی نه من شراکتی نمیخوام یا ماشین جدا برای خودم یا کلا قید ماشین و میزنم و پولم و پس انداز میکنم ببینی واکنشش چیه بعد تصمیم گیری کنی

اره دقیقا باشه عزیزم والا اصلا برام قابل اعتماد نیس

کار خودت رو بکن فوقش ی مدت قهر میکنه سنگین میشه بعد عادت میکنه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه