2777
2789

بچه ها امروز قبول شدم بعد پنجشنبه باید بشینم پشت فرمون برم جایی واجبه کسی هم نیست باهاش برم حتما هم باید برم 

فردا برم پلیس به علاوه ده برگه چیزی نمیدن تا گواهینامم بیاد ؟ 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چیزی نمیدن

چقد بد قبلا میدادن باید ماشینمون ببرم پلیس راه تعویض سند کنیم میترسم برم افسرا بگیرنم بد شه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
اسنپ نمیتونی بگیری؟

عزیزم باید ماشینمون ببرم نوبت داره پنجشنبه تعویض سند کنم 

میترسم برم افسرا همونجا بگیرنم 

عزیزم باید ماشینمون ببرم نوبت داره پنجشنبه تعویض سند کنم میترسم برم افسرا همونجا بگیرنم

همون  ایشالا ک نمیگیرم کاش گواهی نامه ها زود میومد از من ۳ هفته طول کشید تا بیاد

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

همون ایشالا ک نمیگیرم کاش گواهی نامه ها زود میومد از من ۳ هفته طول کشید تا بیاد

اینکه باید برم تو  لونه افسرا ترسناکه نمیدونم شاید یکی رو بگیرم باهام بیاد غربیم اینجا کسی نیست

چقد بد قبلا میدادن باید ماشینمون ببرم پلیس راه تعویض سند کنیم میترسم برم افسرا بگیرنم بد شه

بعد چن بار قبول شدین؟کاش منم همچین تاپیکی بزنم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
بعد چن بار قبول شدین؟کاش منم همچین تاپیکی بزنم

الهی به حق این وقت خوب شمام قبول بشی 

من بار چهارمم امروز قبول شدم  میدونم خیلی بده هی رد بشیم من امروز شانسی قبول شدم

الهی به حق این وقت خوب شمام قبول بشی من بار چهارمم امروز قبول شدم میدونم خیلی بده هی رد بشیم من امر ...

من امروز کلاسام تموم شد خیلی استرس دارم چ امتحانی گرف

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤