2777
2789

دوستان خودمم شاغلم 

عروسی کردیم برای خرید خونه طلاهامو دادم  شوهرمم هرچی پس انداز داشت خونمونو خریدیم  میگفتم ماشینم بگیریم   دیگه حله راحت میشم خودم کار کردم شوهرم کار کرد از خریدای بیخود زدیم ماشین خریدیم 

(اینم بگم هسیس نیستیم چیزی که خودم به شخصه قصد خریدش رو داشته باشم میگردم بهترینش رو میخرم تو این مدت فقط خریدای ضروری انجام میشد قید خریدای که زیاد لازم نبود رو میزدیم )

خلاصه ماشین خریدیم الان بازم دارم به عوض کردن خونه فکر میکنم نمیتونم پولامو به راحتی خرج کنم اذیت میشم 

مثلا خانمایی که رابه راه خرید میکنن هر ماه فیشیال و ناخن و مژه و... بخدا خیلی خوبن  من نمیتونم همش به چیزای بزرگ فکر میکنم اعصابم خورد میشه 

هردو مهمن هم بخودت برس هم یواش یواش کارای بزرگ

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

همه شبیه هم نیستند ، خانم بهتره خسیس باشه برخلاف آقا. 

ولی کم نیستند خانمهای ولخرج. 

فقط بدی کار اینه میگن زنی که خرج نداره ارج نداره. البته شما وقتی به خونه و ماشین بهتر فکر میکنی پس خرج داری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین می دونم چی می‌گی دقیقا

و آدمی همینه هیچوقت راضی نیست و همیشه بهترشو می‌خواد اما باید حواست باشه غرق نشی تو این مسیر

منم شرایطم شبیه شما بوده

کارهای زیبایی نکردم ،با سالنای زیبایی غریبه ام البته علاقه ای هم نداشتم،سخت کار کردیم دوتایی خونه خریدیم ماشین عوض کردیم همه چی دو تایی

ولی مثلا خونه رو که خریدیم به شوهرم گفتم من دنبال این نیستم هر سال خونه مو بزرگ تر کنم باید حداقل ۵ سال توش بشینیم چون برای خریدنش خییلی زحمت کشیدیم و هر تیکه شو با زحمت تکمیل کردیم

درسته دوباره پول درمیاریم ولی لازم نیس دوباره سریع خونه عوض کنیم به جاش کار ارزشمندتر می کنیم

ببین می دونم چی می‌گی دقیقاو آدمی همینه هیچوقت راضی نیست و همیشه بهترشو می‌خواد اما باید حواست باشه ...

بله درست میگی 

ولی این خونه ۶۰ متره ی اتاق کوچیک داره که تخت بزور جا شده 

تمام طلاهام رفته 

🥲🥲🥲

بله درست میگی ولی این خونه ۶۰ متره ی اتاق کوچیک داره که تخت بزور جا شده تمام طلاهام رفته 🥲🥲🥲

اگه ۶۰ متریه که آره قطعا جا به جا شو پولت جور شد

منظور من خونه ای هست که بشه لااقل توش اگه بچه دار شدی بچه ت هم اتاق داشته باشه