2777
2789
عنوان

صورتم داغون شده 😭

206 بازدید | 19 پست

من خیلی صورتم مو داشت ،واقعا بند انداختن و شمع خیلی داغونم میکرد .. الان ۵ بار رفتم جلسات زیاد لیزر 

۵ بار جاهای مختلف ولی فایده نداشته الان مثل مردا کلفت شده 😭😭😭

من اصفهانم کسی جای خوب میشناسه 😭😭😭تو روخدا کسی برا صورتش اصفهان اگ‌رفته بگه و جواب گرفته ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان برا لیزر میخای یا اینکه میگی پوستت داغون شده

لیزر موهای صورتم دیگ خیلی کلفت شده ،۵ بار جاهای مختلف هر بار ۱۰ جلسه.رفتم فقط اوایلش خ به بعدش تا ولش میکنم بیشتر میشه

لیزر موهای صورتم دیگ خیلی کلفت شده ،۵ بار جاهای مختلف هر بار ۱۰ جلسه.رفتم فقط اوایلش خ به بعدش تا ول ...

برو همون بیمارستان ک گفتم بهت میگن چیکار کنی دکترای پوستش خوبن .میگم عزیزم دوماه قبل گفتی سوسک کابینتی داری چیکار کردی اخر

برو همون بیمارستان ک گفتم بهت میگن چیکار کنی دکترای پوستش خوبن .میگم عزیزم دوماه قبل گفتی سوسک کابین ...

فقط برسودا .. نقطه نقطه بزار تو اشپز خونه .. یعنی معجزس هااا من چند مدل استفاده کردم ولی فقط برسودا راحتم‌کردد .. یعنی طی ۱۰ روز دیگ‌یکی هم نمیبینی ..  اینجوریه بویی داره  ک سیستم عصبیشون‌مختل میکنه و هر کدوم‌بگیرع ب هم دیگ پخش میکنن

فقط برسودا .. نقطه نقطه بزار تو اشپز خونه .. یعنی معجزس هااا من چند مدل استفاده کردم ولی فقط برسودا ...

ببین من ب معنای واقعی کلمه بدبخت شدم از دست سوسکا کابینتامو چن ماهه تخلیه کردم وسایلمو بردم تو اتاق مثه کولیا زندگی میکنم سم گرفتم چن روز قبل اما چون بو داره و منم جایی نمی‌رم باید یکی دو روز خونه نباشم نزدم برسودا بو ندارن اشکالی نداره خونه باشم استفاده کنم

ببین من ب معنای واقعی کلمه بدبخت شدم از دست سوسکا کابینتامو چن ماهه تخلیه کردم وسایلمو بردم تو اتاق ...

ببین یعنی راحتتت میشی .. اصلا بو نداره من ۲ ماه پیش زدم هنوزم هستن .. اندازه ی عدس کنار اپن و کابینت ها زدم 

شبیه امپول هست فشار میدی خمیری شکل میزنی ..

بعد حتی الان خشک شده ولی پاکشون‌نمیکنم چون اثر گذاریشو داره 

ببین من ب معنای واقعی کلمه بدبخت شدم از دست سوسکا کابینتامو چن ماهه تخلیه کردم وسایلمو بردم تو اتاق ...

ن بو داره ن مشکلی ایجاد میکنه برات .. و اصلا ریشه کن‌میشه .. منم امید نداشتم ک راحت بشم ... همون‌روز اول و دوم ۲۰ تا مردن بعدش .. دیگ‌کم کم کم شد .. الان چهار هفته پیش یه دونه مرده توی کابینت دیدم دیگ ندیدم .. کلا قطع قطع شد 

فقط هم‌برای سوسکای کابینتی هست و بقیه سوسکا .. 

سوسکای کابینتی یه اسم خاصی هم دارن بخاطر ام دی اف هست .. 

خاهر شوهرم .. هم‌مثل شما از در دیوار خونش میرفت بالا .. هرچی سم های بو دار میزد فایده تداشت ک نداشت .. هفته ای ۳ بار کابینت میریخت بیرون .. ولی فایده نداشت ..