2777
2789
عنوان

ی سوال دارم بیایید ی لحظه

102 بازدید | 8 پست

دلیل اینکه یکی قبل کات آخرین بازدیدش ب تازگی بوده و بعد کات با تو هی بازدیدشو برمیداره دوباره باز می‌زاره معلوم بشه بعد باز دوباره هی این کارو تکرار می‌کنه چیه؟ایا مریضه ؟؟؟

برام سوال شد چون من همش چکش میکنم سابقه نداشته همچین غلطی کنه تاحالا 

هم تو پیگیری هم اون یه تختش کمه

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

فک نمیکنم طرف به خاطر تو همچین کاری کنه ، شاید گوشی خودش اصن باگ میخوره اینجوری میشه

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا کدوم باگ

اصن درگیرش نشو دیگه وقتی رابطه به کات میرسه کلا پرونده طرفو ببند 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so