2777
2789
عنوان

این حرف مادرشوهرم درسته یا از رو کینه و عقده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست

بعضی ها یجوری میگن خونه به مرد مربوطه چون داره اجاره میده انگار مثلا خانمه نشسته داره خودشو باد میزنه ، پنجاه درصد زندگی با زن و زحماتش توی خونه هست ، پولی که از اجاره می‌ره هم توش بخشی از سهم زن خونه هست، اسمش زندگی مشترکه نه زندگی زن یا مرد بتنهایی، هر اتفاقی توی ازدواج می‌افته هر خرجی باشه هرچیزی ، زن و مرد ندارد به دوتاشون مربوطه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه ش زحمت کار کردنش رو از ۱۸ تا ۲۸ سالگی خورده. گفته بده من برات جمع کنم خونه میخرم اما همه رو خرج ...

با منم دعوا داري؟؟ همسرت بايد حقشو ميگرفت ازشون اون موقع يه چيزي بوده بين مادر و پسر 

نه عزیزم خواهش میکنم کوتاه نیا با زشتی و بی احترامی هم حرف نزن جوری که بدشون بیاد ولی مدام بگو و باش ...

تاپیکت رو خوندم خیلی ناراحت شدم. 

خدا لعنت کنه ادمهایی که راضی به خوشی بچه خودشون هم نیستن حتی