الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه حوصله ای داری بعد نه سال هنوز میگی. و این که چرت میگه. خونه به زن مربوطه وقتی باید بره دنبال خونه بگرده وقتی باید اسباب کشی کنه وقتی باید از خواسته های مالیش کوتاه بیاد برای جور کردن رهن و اجاره
خب مسئله خونه یه چیزی ک باید تو همسرت درموردش برنامه ریزی کنین جلو اونم چیزی نگو نه سال گزشته دیگه الان گفتنش فایده نداره اعصابتو خراب نکن بعدم دفع بعد بهش بگو راس میگین مادرجون ولی ان شاالله مام چن وقت دیگع صاحب یه سقفی میشم ک مال خودمونه شوهرم قرار بزنه ب اسمم همینجوری بگو تا بسوزه
قول خونه رو همسرت بايد ميداد نه مادرش! وقتي يه چيزي براتون انقدر مهمه رو قول و قرار حساب نكنيد شما م ...
ننه ش زحمت کار کردنش رو از ۱۸ تا ۲۸ سالگی خورده. گفته بده من برات جمع کنم خونه میخرم اما همه رو خرج زندگی و طلا خریدن و وسیله نو کردن خودش کرده. متوجه شدی چه ربطی به ننه ش داره؟