2777
2789

وقتی اومدن خاستگاری من قول خرید خونه دادن

حالا ۹ سال گذشته و ما مستاجریم

تا حرف خونه میزنم میگه به تو چه ربطی داره خونه؟

خونه اصلا به زن مربوط نیست.

یه سقفی هست نشستی دیگه. حالا چه اجاره باشه چه مالک باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره رو کی میده ؟

هر چند به ما هم این قولو دادن و همسایه شدیم باهاشون من ناراضی نیستم از اینجا بودنم ولی سر قولشون نموندن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چه حوصله ای داری بعد نه سال هنوز میگی. و این که چرت میگه. خونه به زن مربوطه وقتی باید بره دنبال خونه بگرده وقتی باید اسباب کشی کنه وقتی باید از خواسته های مالیش کوتاه بیاد برای جور کردن رهن و اجاره

بقول دوستمون تو خاستگاری خیلی حرفای رد بدل میشه ولی کاشکی تو نامزدی پافشاری میکردی و عروسی نمیگرفتی حداقل ی زمین جور کنن تا بعد خونه بزنید

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

خب مسئله خونه یه چیزی ک باید تو همسرت درموردش برنامه ریزی کنین جلو اونم چیزی نگو نه سال گزشته دیگه الان گفتنش فایده نداره اعصابتو خراب نکن بعدم دفع بعد بهش بگو راس میگین مادرجون ولی ان شاالله مام چن وقت دیگع صاحب یه سقفی میشم ک مال خودمونه شوهرم قرار بزنه ب اسمم همینجوری بگو تا بسوزه 

از رو همین حرف که نمیتونیم قضاوت کنیم باید ببینی بقیه وقتا رفتارش چجوریه

بقیه رفتاراش هم اینطوریه که میگه همه بدن فقط من خوبم.

حالا چه لطفی کرده؟ زحمت ده سال کار کردن شوهر منو به این امید که من برات خونه میخرم خورده. حالا میگه همه مستاجرن دیگه تو هم باش

عزیزم شما روی چ حسابی رو حرف اینا حساب باز کرده آشنا بودن?

بله اقوام دور بودن. وضعشون هم عالیه. اینطوری نیست نه بگم ندارن و نمیتونن بخرن منتها جونشون بالا میاد دختر مردم هم یه نفس بکشه

بقیه رفتاراش هم اینطوریه که میگه همه بدن فقط من خوبم.حالا چه لطفی کرده؟ زحمت ده سال کار کردن شوهر من ...

عجب آدم عوضیه... کاش آدم زودتر از بقیه آدما شناخت پیدا میکرد اون موقع بهتر میتونست برا زندگیش تصمیم بگیره

قول خونه رو همسرت بايد ميداد نه مادرش! وقتي يه چيزي براتون انقدر مهمه رو قول و قرار حساب نكنيد شما م ...

ننه ش زحمت کار کردنش رو از ۱۸ تا ۲۸ سالگی خورده. گفته بده من برات جمع کنم خونه میخرم اما همه رو خرج زندگی و طلا خریدن و وسیله نو کردن خودش کرده‌. متوجه شدی چه ربطی به ننه ش داره؟

نه عزیزم خواهش میکنم کوتاه نیا با زشتی و بی احترامی هم حرف نزن جوری که بدشون بیاد ولی مدام بگو و باشوهرت حرف بزن

مثل من نباش منم این گول هارو خوردم و الان چندین ساله خونه ندارم و خونه مادر شوهرمم