2777
2789
عنوان

Hpv دارم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه مجبورش کن پول واکسن خارجی رو بده

دوم اینکه باید بره درمان کنه وگرنه نذار نزدیکت بشه 

سوم اینکه سرکوفت بزن بهش مرتیکه احمق اومده بیماری داده بهت الانم اصلا به فکر درمان خودش و شما نیست

اول اینکه مجبورش کن پول واکسن خارجی رو بدهدوم اینکه باید بره درمان کنه وگرنه نذار نزدیکت بشه سوم این ...

خسیس گداست حاضره هر دومون بمیریم از سرطان ولی پولش بمونه بغلش

خسیس گداست حاضره هر دومون بمیریم از سرطان ولی پولش بمونه بغلش

ببخشید میگم. ولی ناراحت نیستی ک شوهرت این ویروس از ی زن گرفته؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببخشید میگم. ولی ناراحت نیستی ک شوهرت این ویروس از ی زن گرفته؟

عزیزم من دعوا هامو باهاش کزدم بعدم زندگیمون کلا خیلی داستان داره اینجا نمیتونم کامل بگم

دیگه ناراحتی فایده نداره

شوهرم مادر خوبی نداشت پدرم نداشت کسی نبود کنترلش کنه کسی نبود به فکرش باشه هر کاریم کرده از بی صحابیش بوده

عزیزم من دعوا هامو باهاش کزدم بعدم زندگیمون کلا خیلی داستان داره اینجا نمیتونم کامل بگمدیگه ناراحتی ...

انشالله ک سرش ب سنگ خورده باشه

ولی حتما اجبارش کن برا درمان. برا بدن شما ضرر داره 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم کار سختی نیست برو متخصص زنان بهت راهنمایی و کمک میکنه ...اول باید نوعش مشخص بشه کم خطر یا پر خطر بعد هم در همه ی ظرایط با زگیل بی زگیل در حین درمان بدون نیاز به درمان باید باید تزریق واکسن رو شروع کنی ... اگر توان مالی داری 9 گانه گارداسیل امریکایی که از11 م تا 15 م توی کلینیک ها و دارو خانه ها موجوده اصلا از انلاین شاپ یا بازار ازاد نخر ....4گانه امریکایی از 6 تا 9 تومن و ایرانی بین 2500 تا 5 م ... من هم درگیرش بودم یکسال پر خطر نوع 16 تحت نظر بودم غذای مناسب تزریق واکسن و خوردن نواکسا تحت نظر پزشک بعد از یکسال تست دادم رفع شده

خب چرا مهم نباشه برم دکتر اونم راحت از دست بدم بعدش چی برام میمونه؟

منظورم اینه که کی رو میخوای گول بزنی؟

حتی اگه خدایی نکرده روزی جدا بشی هم این بیماری باهات میمونه و همسر بعدیت متوجه میشه رابطه داشتی

عزیزم کار سختی نیست برو متخصص زنان بهت راهنمایی و کمک میکنه ...اول باید نوعش مشخص بشه کم خطر یا پر خ ...

عزیزم شریک جنسیتون هم همین نوع hpv رو داشت؟ دوباره از اون نمسگیرین؟ منظورم اینه من اگه برطرفش کنم دوباره از نامزدم میگیرم که