2777
2789
عنوان

خواهش میکنم مازندرانیا جواب بدن

409 بازدید | 93 پست

شما برای داماد وسایلاشو ک به اصلاح با چمدون میبرن زمان عقد میبرین یا جشن عروسی؟؟

این موضوع انقد بحث برانگیز شده ک مغزم درد میکنه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن چمدون برون ک قبل حنابندون و عروسی جشن میگیرن من خودم هم چمدون من هم چمدون دامادو بردیم خونه ...

منم همینو میگم میگ نه مامانم ناراحته ک میگه فرهنگ مازندرانیا برای زمان عقد هست 

قبل عقد هم بله برون برا عروس و داماد لباس و... میگیرن میارن برای بله برون،البته خانواده عروس میخرن و ...

یعنی برای داماد چندبار وسایل میبرین؟

هردو

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
هردو

ب من گفت برای عروس فقط یکبار میاریم برای داماد هم زمان عقد 

حس میکنم داره رسمشونو ی جور دیگ نشون میده ناراحتم خیلی 

یعنی برای داماد چندبار وسایل میبرین؟

برا قبل عقد ک میرن خرید برا عروس، برا دامادم خانواده عروس وسایل مورد نیاز عقدو میخره مثل کفش،کیف پول،کت و شلوار،کروات،پیراهن،کمربند،ادکلن چیزایی ک برای عقد لازمه

برای چمدون برون اساسی خرید میکنن