2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

13761 بازدید | 35 پست

سلام خانمامن ازمایش دادم پرولاکتینم بالا بود اقدام برای بارداری کردم شش ماه نشد بعد دکترم فرستادم ازمایش  دکترم خیلی من و ترسوند گفت باید بری پیش دکتر مغز اعصاب از سرت عکس بگیری خیلی خطرناکه برای همین باردار نمیشی کسی بوده پرو لاکتینش بالا بوده باشه 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

ازم پرسید از سینه هات شیر میاد یا اب گفتم نه گفت دوبینی چی گفتم نه خیلی نگرانم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چند بود پرولاکتینت؟واحد نرمال ازمایشگاه هم بگو

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

استارتر دکتراهمه همینن مال من ازتو زیادتر بود957بود تازه من سینمو فشارمیدادم شیرمیومدم. کابرلین برام نوشته هفته ایی یه دونه یه ماه بعدش حامله شدم منم پنج ماه اقدام بودم.نگران نباش ولی باید تا باردار میشی ادامه بدی بخوری قرص رو

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼

اخه شنیدم مانع تخمک گذاری میشه ولی من ماه پیش رفتم سونو گرافی دوتا فولیکول بالغ داشتم 

عزیزم منم پرولاکتینم بالاس الان برات توضیح میدم

ببخشید یه سوال من الان توشش هفته هستم کلا با پنج تا قرص کابرلین مال پرولاکتین. اون ماه حامله شدم .حالا ترسیدم بازبره بالا توبارداری به دکترم گفتم گفت اشکال نداره تاهفته8بخور.بنظرتون ضرر نداره؟

من دو ماه پیش به خاطر  جوش های زیادی که رو صورتم زده بود فوقالعاده درد میکرد  

از تمام دکتر پوست ها نا امید شدم و رفتم دکتر زنان  

به محض اینکه منو دید گفت مشکل هورمونی داری و باید بری ازمایش بدی

منو فرستاد ازمایشگاه ارژانتین و یه سری ازمایش ها ازم گرفتن که 520 تومن پول ازمایشم شد 

وقی جوابش اومد پرولاکتینم  6.430 بود 

دکترم وقتی دید گفت چشمات هم ضعیفه ؟گفتم بله 

گفت خوب میری کلینیک نگاه و  یه اندازه گیری میدان دید انجام میدی و جوابش رو برای من میاری که ببینم از مغزت هست یا نه به خاطر هورمونه بعد بهت دارو میدم و خوب میشی 

من رفتم کلینیک چشم پزشکی نگاه و خیلی مثل شما نگران بودم از خانمی که ازم اندازه گیری میدان دید انجام میداد رسیدم گفت عزیزم نگران نباش این کارو دکترا میکنن تا خودشون مطمئن بشن تا داروی اشتباه ندن مطمئن باش مشکلی نداره 

و هفته اینده هم باید برم جوابشو بگیرم و نشون دکتر بدم 

اینم بگم که تا جوابش بیاد دکتر بهم دارو هم داده 

و اینکه تنبلی تخمدان هم دارم

من دو ماه پیش به خاطر  جوش های زیادی که رو صورتم زده بود فوقالعاده درد میکرد   از ت ...

مال شما 6.430بوده نرمال ازمایشگاه چقد زده بود؟