واقعا خسته شدم ازین وضعیت مسخره ای که دارم، صبح تا شب حوصله هیچکاری رو ندارم، یه ساله فقط نشستم مثل افسرده ها یه گوشه و دارم فکرمیکنم طلاق بگیرم یا نه🤦🏼♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بازم خیانت کرد یا نه باهات چطوری رفتار میکنه خرجی میده هرج میکنه برای خونه و تو بچه دارید یا نداری ...
نه خیانت نکرد، خیلی پشیمون بود و گریه میکرد و اینا. الانم اخلاقش خوبه باهام، خرج هم میکنه تا جایی که پولش برسه خیلی پولدار نیست. الانم دارم ژندگی میکنم باهاش ولی حالم خوب نیست
اخه اگر فیلمش بود چرا خودشو به اب و اتیش ژد که بابام منو بهش بده؟؟ نمیدونی چه کارایی کرد نمیتونم این ...
بخدامنم اینجوری بودم کدخدا فرستاده بود میگفت قلاده سگ بندازید دور گردنم ولی دخترتونو بهم بدین من تورویی خانوادم وایسادم بخاطر این عنتر ولی الان منو محل نمیده چرا اینجورین این مردا 😭