2777
2789
عنوان

بعد خیانتی که دیدم دیگه زندگیم زندگی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوب که تو دوران دوستی فهمیدی من شوهرم خیلی عاشقم بود، برام همه کار میکرد، چندین سال تلاش کرد تا ...

نگو عاشقم بود اینا فقط فیلمشونونه اگ عاشقن مرض دارن که خیانت میکنن مثل شوهر من😭😭😭

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

بازم خیانت کرد یا نه باهات چطوری رفتار می‌کنه خرجی میده هرج می‌کنه برای خونه و تو بچه دارید یا نداری ...

نه خیانت نکرد، خیلی پشیمون بود و گریه میکرد و اینا. الانم اخلاقش خوبه باهام، خرج هم میکنه تا جایی که پولش برسه خیلی پولدار نیست. الانم دارم ژندگی میکنم باهاش ولی حالم خوب نیست

حَسبی الله💫🍃
نگو عاشقم بود اینا فقط فیلمشونونه اگ عاشقن مرض دارن که خیانت میکنن مثل شوهر من😭😭😭

اخه اگر فیلمش بود چرا خودشو به اب و اتیش ژد که بابام منو بهش بده؟؟ نمیدونی چه کارایی کرد نمیتونم اینجا بگم میترسم اشنا ببینه😭😭

عوضیاا ، تازه با آشنا هم بود ،زنیکه هرزه تو خونه من رفت و امد داشت این از همه بیشتر منو میسوزونه

حَسبی الله💫🍃
اخه اگر فیلمش بود چرا خودشو به اب و اتیش ژد که بابام منو بهش بده؟؟ نمیدونی چه کارایی کرد نمیتونم این ...

بخدامنم اینجوری بودم کدخدا فرستاده بود میگفت قلاده سگ بندازید دور گردنم ولی دخترتونو بهم بدین من تورویی خانوادم وایسادم بخاطر این عنتر ولی الان منو محل نمیده چرا اینجورین این مردا 😭

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤