2777
2789
عنوان

بعد خیانتی که دیدم دیگه زندگیم زندگی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 101 پست
منم همین طورم بخدا عکسشو واسه شوهرم فرستاده بود وقتی عکسشو دیدم تمام بدنم به لرزه افتاد شد یه تیکه ی ...

من جای شما بودم تو جوب می‌خوابیدم ولی با اون مرتیکه زیر ی سقف نمی‌رفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم واقعا، اگر پشیمون نیست که بنظرم دیگه نباید بهش دل ببندی اصلا، نهایتا یه مدت باهاش زندگی کن و ...

پشیمون که نیس هیچی میگه دوباره تکرارم میکنم

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

وقتی میگن بعد از ازدواج رابطه ها را با مجردها و حتی بعضی متاهلا کم کنید بعضیا گارد میگیرن، بفرما

دیگه با فامیلم رفت و آمد نکنیم ینی؟ این خانوم هم متاهل بود هم بچه داشت  هم فامیله. 

البته منم اصلا اهل رفت و‌امد نیستم از اولم خوشم نمیومد خیلی بریم بیاییم، شوهرم کلا اهل جمعیت و رفت و امده🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ اون اصرار میکرد منم نمیتونستم دیگه مقاومت کنم

حَسبی الله💫🍃
به خیانتکار هر چی ام بشه دوباره تکرار میکنه،چون ذاتش خائنه

اره دقیقا مثل شوهر احمق من پنج شیش بار مچشو گرفتم ولی قبول نکرد ک خیانت نکرد گفت تکرار نمیکنم ولی کرد 

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤