2777
2789
عنوان

دوتومن ماهیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست
من روزی ی تومن هزینه روزنامه چه جوری دو تومن ماهیانه؟لباس هم نمیشه گرفت ک

جسارتا روزنامتون ورق طلاس یا با طلا نوشته میشه؟

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خابگاهی ؟

اینجا از این سوالا نپرس چون همه الان میشن مولتی میلیاردر 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

جسارتا روزنامتون ورق طلاس یا با طلا نوشته میشه؟

الکی میگن اینجا اگر بگی درآمدم کمه همه میشن مولتی میلیاردر اگر بگی درآمدم زیاده همه میشن فقیر 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه

پسر کلاس هفتمی من فقط ۲ تومن پول تو جیبی تایم مدرسه اش هست

جدا از اینکه همه وسایلش و خودمون تهیه میکنیم

جدا از تایم‌مدرسه چیزی بخواد یا هذینه ای داشته باشه یا خوراکی و هر چیزی که بخواد

[QUOTE=369001152]الکی میگن اینجا اگر بگی درآمدم کمه همه میشن مولتی میلیاردر اگر بگی درآمدم زیاده همه میشن فقیر [/QUOTEخیلی سمه

توجه توجه🧨پرنسسلی هایی که توی این سایت مختص خانماست عضون درخواست دوستی ندن 🧨🧨🧨🤧🤧

[QUOTE=369001152]الکی میگن اینجا اگر بگی درآمدم کمه همه میشن مولتی میلیاردر اگر بگی درآمدم زیاده همه ...

خیلی .... 

نه کاغذ معمولیه

پس محاسباتتون اشتباهه ی تومنو بدید چند جلسه کلاس ریاضی برید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
روزانه منظورش بوده😂 امد پز بده نشد

جیب خالی پز عالی