2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده به خانواده فرق داره

خلاصه بگم

جهیزیه برعهده ی دختره ولی لوازم بزرگ رو پسر قبول میکنه

نامزدی و عروسی رو پسر میگیره عقد رو دختر

پاتختی و اینام هست توی بله برون و یلدایی و اینطور مناسبت ها پسر برای مادر عروس و خواهر عروس هم باید هدیه بیاره

حنابندون هم هست بعضی توی عروسی میگیرن بعضیا قبل عروسی

دیگه راجع به چی بگم؟

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

ببین زیاد تفاوتی نداره

واسه خواستگاری قبلش یه فرد از خانواده که بزرگه میاد برای خواستگاری خانواده که قبول کردن یه روز واسه خواستگاری تعیین میکنن بعد همه خانواده میان دختر پسر باهم صحبت میکنن گل شیرینی اگه دیگه واقعا اوکی شد دیگه با تماس یا حضوری یه روز رو واسه نامزدی انتخاب میکنن 

داخل نامزدی همیشه مهمون زیاد دعوت میکنن 

طلا انگشتر گوشواره میگیرن ممکنه چیزای دیگه بگیرن 

خریدای نامزدی 

رقص کوردی رو تو همه مراسماتشون دارن 

واسه عقد یه شب قبلش یه شام میگیرن خانواده ها بزرگا رو میارن برای تعیین سکه بعد فرداش عقد میکنن ممکنه شب عقد باز مهمونی شامی بگیرن 

بعد یه رسم دارن به اسم زوما چرون یعنی خانواده شما باید خانواده داماد رو دعوت کنن واسه داماد کادو بگیرن خانواده داماد هم خانواد عروس رو دعوت کنن بهش کادو بدن 

واسه عروسی هم بز برنج میدن یه هفته قبل عروسی خریدارو انجام میدادن و.....  

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

ببین زیاد تفاوتی ندارهواسه خواستگاری قبلش یه فرد از خانواده که بزرگه میاد برای خواستگاری خانواده که ...

اخری رو یادم رفته بووود اره استارتر این اخرس هم خیلی رایجه اکثر خانواده ها میگیرن

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫