2777
2789
عنوان

نامزدمو بلاک کرده بودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 70 پست
اگه هنوز دوسش داری که، پس بشین باهاش صحبت کن، ببین دلیل این کاراش چیه، چرا اینطوری رفتار میکنه؟  ...

وای عزیزم هزاران بار تو خلوتمون نشستیم حرف زدیم زیاد اهل حرف زدن نیس ب من میگه تو حرف بزن من اگه مورد قبولم بود تایید میکنم منم مفصل از ریز و درشت حرف منطقی زدم و همه رو تایید کرد...بعد اینکه از خونه شون اومدم خونه مون یه هفته بعدش دوباره دعوامون شزوع شد...شهرمون خیلی از هم دوره...اره ولی علاقه م داره کم میشه بخاطر اخلاقش...اخه من چجوری ب این ادم تکیه کنم.

بعد عروسی زودم بچه میاری اونوقت مجبوری بمونی اما الان نامزدی هنوز دوشیزه ای میتونی زندگیتو از نو بسا ...

دوشیزه نیستم 😓

اونم تقصیر من نیس...اینم خودش قضیه داره...ب خانواده هم گفتم من نمیتونم باش عروسی کنم چون اعتمادی بش ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم هزاران بار تو خلوتمون نشستیم حرف زدیم زیاد اهل حرف زدن نیس ب من میگه تو حرف بزن من اگه مور ...

چرا با هم مشاوره نمیرین؟ 

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
وااينكه نشد زندگي يعني چي دوماه دوماه ولت ميكنه مگه زندگي بچه بازيه شوهرت اصلامسوليت پذيرنيست اگه از ...

اره تنها ناراحتی من اینه مسئولیت پذیر نیس و این خیلی بده

دوشیزه نیستم 😓 اونم تقصیر من نیس...اینم خودش قضیه داره...ب خانواده هم گفتم من نمیتونم باش عروسی کن ...

قبلا نبودی یا با این؟؟؟؟

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ن عزیزم با این... من راضی نبودم تو دوره نامزدی...ولی ایشون😔

ای وای کاش نمیزاشتی😣😣😣

خانوادت میدونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

فقط توصیه میکنم نرو اونیکه تو نامزدی آدمو اذیت کنه و بخواد زندونی کنه مطمئن باش بعد عروسی گرفتارت می ...

بخدا ته دلم راضی نیستم برم دارم دیوانه میشم از وضعیتی ک دارم 

بخدا ته دلم راضی نیستم برم دارم دیوانه میشم از وضعیتی ک دارم 

بگو شرطت برا ادامه زندگی رفتن پیش مشاوره، مجبورش کن بیاد

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
ن نمیدونن  میدونم اشتباه کردم ولی بخدا تقصیر من نبود😢

نمیدونم چی بگم اگه واقعا تصمیم طلاق گرفتی اول یجوری موضوعو به خانوادت بگو اونام کمکت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه تو چهار سال عقد توقع داشتی اتفاقی نیفته؟

اگر از روز اول تو فشار میفتاد و برای دیدن شما مجبور بود بیاد خونه خودتون زودتر عروسی میگرفتن. چون پدر و مادرش میدیدن که پسرشون تو فشاره و معذبه.

ولی کلا چه بیخیالن. بعد چهار سال تازه میره سر کار؟ شما به چه دلیلی روز اول به یک پسر بیکار جواب مثبت دادین؟

بگو شرطت برا ادامه زندگی رفتن پیش مشاوره، مجبورش کن بیاد

اخه انقد ازش ناراحتم و بهش امیدی ندارم دوس ندارم باش مشاوره برم...پدرم هم میگه تموم کنید این موش و گربه بازی رو...مگه چهار سال نامزدی درسته؟؟میگه دخترم اگه تو مصمم بودی تا حالا طلاق تو ازین پسره گرفته بودم...بخدا خانواده م هم خسته شدن...