2777
2789
عنوان

نامزدمو بلاک کرده بودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 70 پست
دیگه تو چهار سال عقد توقع داشتی اتفاقی نیفته؟ اگر از روز اول تو فشار میفتاد و برای دیدن شما مجبور ب ...

ب دلیل اینکه گفتن همین امروز فردا میره سرکار و تا اون موقع پدرش تنها پسرشو حمایت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسره یه دونه پسره و روز خواستگاری گفتن خیلی زود میره سرکار و پدرش تا اون موقع حمایتش میکنه...پ ...

من خودمم دوساله ازدواج کردم شوهرم تنها پسره وقت خواستگاری گف سه ماه دیگه می رم سرکار الان دوسال گذشته و همچنان بیکاره،،از حقوق مادرش خرج میکنه،مادرشم کارش شده منت گذاشتن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

عزیزم شما طلاق هم بخواهید بگیرید شماره همدیگه رو باید داشته باشید و با هم باید در تماس باشید. این کارهای بچه گانه رو بذار کنار.

هر وقت تماس گرفت یا پیام داد جواب نده و بگو با پدرت تماس بگیره و تکلیفت رو روشن کنه. خیلی کار سختی نیست

من خودمم دوساله ازدواج کردم شوهرم تنها پسره وقت خواستگاری گف سه ماه دیگه می رم سرکار الان دوسال گذشت ...

من چهارساله این وضعیت رو تحمل میکنم...اگه از لحاظ رفتاری باهم مشکل نداشتیم بیکاریش زیاد واسم مهم نبود

عزیزم شما طلاق هم بخواهید بگیرید شماره همدیگه رو باید داشته باشید و با هم باید در تماس باشید. این کا ...

پیامهایی میده ک حرصمو دربیاره تا جواب بدم...میدونه چیا حرصمو در میاره...الانم خط جدید میگیرم تا دستش ب من نرسه...هرحرفی دارن ب پدرم بگن..هرچند انقددددذد مغروره ک بمیره ب پدرم نمیگه...انقد مغروره

من چهارساله این وضعیت رو تحمل میکنم...اگه از لحاظ رفتاری باهم مشکل نداشتیم بیکاریش زیاد واسم مهم نبو ...

بعد ازدواج بیکاریشم برات مهم میشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
پیامهایی میده ک حرصمو دربیاره تا جواب بدم...میدونه چیا حرصمو در میاره...الانم خط جدید میگیرم تا دستش ...

تمومش کن فایده نداره . باکرگیت هم عقد بودی نمیرزه به خاطر دوشیزه نبودن با این ازدواج کنی .نه برا خودت دردسر درست کن نه خانوادت

تمومش کن فایده نداره . باکرگیت هم عقد بودی نمیرزه به خاطر دوشیزه نبودن با این ازدواج کنی .نه برا خود ...

میگه طلاق ت نمیدم...مجبورم یه وکیل خوب بگیرم تا طلاقم بده...

ممنون از همه تون