2777
2789
عنوان

نامزدمو بلاک کرده بودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 70 پست
عذر میخوام...حالم از دیشب بد بود...انگار قصد داره اذیتم کنه و منو تا اخر عمرم زندونی خودش

ته دلت چه جوریه؟ چه حسی بهش داری؟ هنوز دوسش داری؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
عذر میخوام...حالم از دیشب بد بود...انگار قصد داره اذیتم کنه و منو تا اخر عمرم زندونی خودش

عقد کردین یا فقط نشونین

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عقد هستیم اما زیر یه سقف نرفتیم عروسی نگرفتیم فعلا

اها چون گفتی نامزدیم و ۴سال باهمیم تعجب کردم. خب عزیزم زندگی خودته اگر می بینی ادمی نیست ک بشه زیر یه سقف باهاش ارامش داشته باشی نرو زیر یه سقف ....والا. 

عزیزم عقد هستیم اما زیر یه سقف نرفتیم عروسی نگرفتیم فعلا

فقط توصیه میکنم نرو اونیکه تو نامزدی آدمو اذیت کنه و بخواد زندونی کنه مطمئن باش بعد عروسی گرفتارت میکنه واااااااااااای نرو خواهرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

وااينكه نشد زندگي يعني چي دوماه دوماه ولت ميكنه مگه زندگي بچه بازيه شوهرت اصلامسوليت پذيرنيست اگه ازدواج كني هم همش ميخوادخونه راول كنه بره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

به هر صورت آدم همسرش رو بلاک نمیکنه. نهایتا جوابش رو نده.

بلاک کردن کار بسیار زشتیه.

با برزگترها بشینید و مشورت کنین. اگر مشکلتون قابل حله زودتر برید سر خونه زندگی خودتون. اگر نه تصمیم نهایی رو بگیرید.

چهار سال نامزدی اصلا بیمعنا است. بعد شش ماه همش دعوا و جنگ اعصابه. بزرگترها نباید این قدر بیخیال باشن که دو تا جوون چهار سال نامزد باشن

ته دلت چه جوریه؟ چه حسی بهش داری؟ هنوز دوسش داری؟

راستشو بگم؟

قلبا خیلی عاشقش بودم با تمام مشکلات...الان کم شده...

عقلا اصلا نمیخوام باش عروسی کنم بهش اعتماد ندارم از لحاظ مسئولیت پذیری و تکیه  کردن

راستي چقد زمان عقدتون طولاني شده علتي داره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
به هر صورت آدم همسرش رو بلاک نمیکنه. نهایتا جوابش رو نده. بلاک کردن کار بسیار زشتیه. با برزگترها ب ...

وای وای امان از بی خیالی خانواده ش...

اگه یه دونه پسرشون واسشون مهم بود باید تا الان عروسی میگرفتن...

عزیزم بلاک کردم تا بفهمه این بار من جدی م و طلاق میخوام...

اما لج کرده طلاق نمیدم...

پدرم خیلی جدی ب بزرگتر فامیلش زنگ زده بیایین طلاق دخترمو بدین...اون مرد ک خیلی مرد خوبیه و مومن گفته ک من پای دختر شما رو می بوسم از بس خانومه ...چشم من ب خانواده ش میگم...

اما از خانواده ی بی خیالش خبری نیس...حتی یه زنگ

بعد عروسی زودم بچه میاری اونوقت مجبوری بمونی اما الان نامزدی هنوز دوشیزه ای میتونی زندگیتو از نو بسازی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستشو بگم؟ قلبا خیلی عاشقش بودم با تمام مشکلات...الان کم شده... عقلا اصلا نمیخوام باش عروسی کنم ب ...

اگه هنوز دوسش داری که، پس بشین باهاش صحبت کن، ببین دلیل این کاراش چیه، چرا اینطوری رفتار میکنه؟  تا حالا باهاش حرف زدی؟ اگه آره چه گفته؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
راستي چقد زمان عقدتون طولاني شده علتي داره

ظاهرا علت ش اینه ک پسره خونه و کار نداره...تازه یه ماهه میره سرکار...اما پدره هم خونه داره هم ماشین هم زمین و کارمند بانکه...یه دونه هم پسر داره.

اگه هنوز دوسش داری که، پس بشین باهاش صحبت کن، ببین دلیل این کاراش چیه، چرا اینطوری رفتار میکنه؟  ...

باباجان بیخیال مگه من اینکارو کردم چی شد دارم میسوزم و میسازم خودم افسرده میشم خودم خوب میشم اه اه اصلا معلومه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40