یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
بهش بگو رک و راست بگو تو روحیه ی بچه ام تأثیر گذاشته
هی بهش میگم عزیز من خواهش میکنم التماس میکنم تو رو جدت بچه ام زنگ ورزشا رو دوست داره برای درسای دیگه زنگ ورزش حذف نکن باز میاد با چشمای اشکی ما امروز ورزش نرفتیم
هی بهش میگم عزیز من خواهش میکنم التماس میکنم تو رو جدت بچه ام زنگ ورزشا رو دوست داره برای درسای دیگه زنگ ورزش حذف نکن باز میاد با چشمای اشکی ما امروز ورزش نرفتیم
معلم احمق پسرمنم همین کاررومیکنه...تازه تکلیفم میده بنویسن توهمون تایم....خدایی اینجابعضیها حق دارن ...
کاش یه قانون وضع بشه که معلم حق تغییر برنامه کلاس رو نداره ما همین مقاطع رو گذروندیم کی یه بار معلم یه زنگ رو به نفع زنگ دیگه حذف کرد این معلم هی میگه وقت نداریم عقبیم خستمون کرده