2777
2789
عنوان

به نظرتون تعرضه یا من حساسم

1004 بازدید | 42 پست

خانما اگه یه آقا مدام با چیزی روی ران پاتون ضربه بزنن شما هم حس بدی میگیرین یا من زیاده روی کردم.

الان تعریف میکنم.

من امروز رانندگی میکردم که این آقا مدام رو پام ضربه زدن و چند بار هم دیگه نمیدونم اتفاقی یا به عمد دستم رو لمس کردن.

من واقعا حالم بد شد چون یکبار نبود مدام این کارو میکرد.

من بهشون تذکر دادم، ایشون فرمودند که دستشون نبودن و با خودکاری که دستشون بود ضربه زدن. ولی به هر حال حال من بد شد واقعا.

ولی ایشون طوری صحبت کردن و کم مونده بود به گریه بیوفته دیگه منم گفتم اگر من قضاوت نادرستی کردم عذر میخواهم و پیاده شدم.

اینم بگم که امتحان داشتم و واقعا لزوم داره وقتی من سر همه چی  اوکی بودم این کارو میکردن؟

اومدم خونه عذاب وجدان گرفتم نکنه زیاده روی کردم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست پیش گرفته پس نیوفته

به این که فکر میکنم حالم بد میشه، مرتیکه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

احتمالا از عمد نبوده یا با خودکار زده که اینقد ناراحت شده 

وگرنه ادم بد عمرا ناراحت شه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نمیدونم چرا بعضی ازین مربیای آقا چرا انقدر بی وجدان و بی ناموسن واقعا😬😬😬🤮🤮🤮

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

به این که فکر میکنم حالم بد میشه، مرتیکه.

خدا ازش نگذررررره

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

کار خوبی کردی

نمیدونی چه حرفایی میزد اومدم خونه عذاب وجدان گرفتم. ولی با خودم رفتارش رو تحلیل میکنم میگم حقش بود گزارش بدم کارشون.

احتمالا از عمد نبوده یا با خودکار زده که اینقد ناراحت شده وگرنه ادم بد عمرا ناراحت شه

نمیدونم. شاید باورت نشه بیشتر از شش بار این کارو کرد ولی خب اگه عمدی نبوده من واقعا متاسف میشم بابت حرفم.

نمیدونم. شاید باورت نشه بیشتر از شش بار این کارو کرد ولی خب اگه عمدی نبوده من واقعا متاسف میشم بابت ...

عمدی بوده میگه عمدی نبود چون متاسفانه عادت کرده و خیلیا خوششون هم میاد یا جرات نمیکنن چیزی بگن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نمیدونم چرا بعضی ازین مربیای آقا چرا انقدر بی وجدان و بی ناموسن واقعا😬😬😬🤮🤮🤮

اره واقعا. البته قضاوتش نمیکنم ولی از صبح حال روحیم داغون شده.

حتی اگه منظوری نداشته نباید این کار رو کنه شاید کسی خوشش نیاد یعنی چی تذکر فیزیکی ؟مربی هستن ؟

نه عزیزم افسر بود، من نفر آخر بودم که ایشون این رفتار رو کردن.

خدا ازش نگذررررره

البته اگه عمدا کرده. ولی حال روحی منو داغون مرد برا یه ماه بسه برام.

عمدی بوده میگه عمدی نبود چون متاسفانه عادت کرده و خیلیا خوششون هم میاد یا جرات نمیکنن چیزی بگن

تف تو شرف هر آدم مریضی.

آخه مثلاً با یه لمس کردن چی گیرش میاد.