2777
2789
عنوان

به نظرتون تعرضه یا من حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 42 پست
نمیدونم. شاید باورت نشه بیشتر از شش بار این کارو کرد ولی خب اگه عمدی نبوده من واقعا متاسف میشم بابت ...

نمیدونم والا مربی رانندگیم گاهی یهو فرمان و میگرفت دستش بر میخورد بارها هعی تکرار شد احتمال دادم براش عادت شده .من بیشتر حواسم و جمع میکردم سریع ببرم اونور یکی از دوستام دستکش دستش کرد .من یه استاد مرد داشتم دست به شونه میزدتوضیح میداد  بچها اعتراض کردن همه.به مدیر گروه ولی جایی نبرد .البته سنش بالا بود .دیگه نتونستیم اعتراص کنیم دوباره ترسیدیم واحدمونو حذف کنه .بعضیا عادتن بعضیام از سرعمد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نمیدونم والا مربی رانندگیم گاهی یهو فرمان و میگرفت دستش بر میخورد بارها هعی تکرار شد احتمال دادم برا ...

اره شایدم، امیدوارم عمدی نباشه. ولی واقعا ادم از اینکه یه خانم هم این کارو مدام انجام بده اذیت میشه چه مونده به آقا.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تف تو شرف هر آدم مریضی.آخه مثلاً با یه لمس کردن چی گیرش میاد.

بی شرفن دیگه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

نمیدونم. شاید باورت نشه بیشتر از شش بار این کارو کرد ولی خب اگه عمدی نبوده من واقعا متاسف میشم بابت ...

مگه میشه عمدی نباشه

عمدی یه بار دوبار نه شیش بار

بنظر من که مریض و بی شرف بوده

وگرنه اصلا لزوووومی نداره این غلطا

حتی اگه غیر عمد بوده باشه هم

باید حواسش و جمع میکرد

چون تا یه ماه حق الناس کرده و حالت بده

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

مگه میشه عمدی نباشهعمدی یه بار دوبار نه شیش باربنظر من که مریض و بی شرف بودهوگرنه اصلا لزوووومی ندار ...

دقیقا.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

حالا من روز امتحان رانندگی با یه مرتیکه کلاس داشتم یه ساعت قبل از کلاس پیرم بود مرده بعد من دستم روی دنده بود این هی دستشو می‌مالید روی دستم اولش گفتم نکنه عادتشه دستش روی دنده باشه بعد دیدم نه عوضی از قصد ابن کارو میکنم اومدم خونه دستامو چندبار شستم بدم اومد عوضی هول و

اصلا عذاب وجدان نگیر

من نمیگم ایشون واقعا منظوری داشته یا نه

ولی میدونم حق شماست که وقتی با رفتاری راحت نیستی به طرف مقابل گوشزدش کنی

اینکه طرف میزنه به ننه غریبم‌بازی، نشون میده چقدررر نابالغه، وگرنه یک نفر به من میگه فلانی لطفا فلان کار رو نکن منم میگم چشم و تمااام.

بابا لمس که نکرده. با خودکار بوده. اخلاق بد و بی ادبانه ای هست. با یک آقا هم بکنه به اون فردی که امتحان داره استرس می ده. خوب کردی اعتراض کردی. ولی به نظر من نیازی به گزارش دادن نیست. چون تعرض نیست که. 

نه عزیزم افسر بود، من نفر آخر بودم که ایشون این رفتار رو کردن.

افسر به منو یک. دختر گعت شیرینی بدبد

پیاده شدیم نفری ۲۰۰ از عابر گرفتیم

بعد گفتم دیگه. ندارم

حالا. درست انجام داده بودیم گفت سیرینی بدید رد نکنم

قبول کرد خودش اعصابش خرد شد پول. نگرفت 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم