2777
2789

اعصابم خرد میشه

هر جمعی میرم به فکر دومی هستی؟

دومی رو کی میاری؟

زود بیار باهم بزرگ بشن دو سه سال اولش سخته برات بعد میگی آخ جون عجب کار خوبی کردم بچه هام باهم بزرگ شدن حتی مادرم و مادر شوهرم بیشتر از مادر خودم تعجبم 

19 سالمه بچم 11 ماهش چی جواب شون رو بدم بخدا هیچ جا ندارم برم بچه دوست دارم ولی افسردگی بدی گرفتم و تازه دارم بهتر میشم از طرفی هم خودم وضعیت روحیم بده هم همسرم

هردو افسرده ایم احساس می کنم

خانواده هامون تا الانم دست از سرمون برنداشتن

شوهرم میگه خونه رو از مادرش جدا کنیم ولی می ترسم(تو یه ساختمون هستیم)

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دومی رو بیاری میگن سومی 

اونا فقط چون بیماران و حرف دیگه نیست میگن لازم نیست اینقدر مهم بدونی بگو بچه ی ما قرارع تگ فرزند بشه تمام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تصمیمش با خودتونه اجازه نده بقیه دخالت کنن

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

رک باش

ما دیگه بچه نمیخوایم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یکم عجیبه تاپیکت ولی بهرحال نظر مردم برات مهم نباشه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اصلا نیار عزیزم

من الان بچه دومم ده ماهشه ولی با اولیم ۸ سال تفاوت داره خیلی ام راضی ام اصلا گول نخور

هنوز خیلی بچه ای از زندگیت لذت ببر میخوای چیکار دوتا بچه دورت مثل ۴۰ ساله ها

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘