2777
2789
عنوان

انتظار مادرشوهرم

253 بازدید | 17 پست

میگن خونه مادرشوهر زندگی کن منم یه مدت کوتاه زندگی کردم باهاش ،تنها ک بودم مادرشوهرم کارایی میکرد و خودتون بهتر میدونید سخته و گفت تا کی میخوای با من زندگی کنی برو خونه خودت

برادرشوهرمم گفت این چای و اب و برق اینا پول میخوره (درصورتیکه خرید با شوهرم بود و چقدر پولش میرفت چون مهمون زیاد داشتن)

الان رفتم خونه خودم میگه  بیاین با من زندگی کنید ،یا پسرم بیاد 

دوست داره فقط پسرش پیشش باشه و بهم گفت تو پسرمو ازم دزدیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرشوهرت بگو خودت گفتی تا کی میخای با من زندگی کنی برو خونه خودت منم رفتم خونه خودم..

به برادرشوهرتم بگو هم پول همسرم میرفت هم منت آب و چای و برق سرم میزاشتی از این به بعد تو برو با مادرت زندگی کن منتشم سر خودتون باشه

به مادرشوهرت بگو خودت گفتی تا کی میخای با من زندگی کنی برو خونه خودت منم رفتم خونه خودم..به برادرشوه ...

خونشون یه کوچه فاصله است نمیرن برادرشوهرم

ب من میگن هفته ای یه بتر بیا خونه تمیز کن

تو جمعشون باهام حرف نمیزنن حتی سلام نمیکنن چون من نمیرم خونشون بخوابم یا تمیز کنم

خونشون یه کوچه فاصله است نمیرن برادرشوهرمب من میگن هفته ای یه بتر بیا خونه تمیز کنتو جمعشون باهام حر ...

چقد پررو مگه کلفتی ؟؟ اکه به تمیزکاریه باید نوبتی باشه نه فقط شما میگفتی شما خونتون نزدیکه همسرت نمیره از من انتظار بیجا داری

ای خواهر

من که پیششون هم زندگی نکردم

برگشت گفت پسر بزرگ کردم الان تو بغل دخترمردمه

منم گفتم اگه طالبی برش میگردونم گفت نهههه ناراحت نشی ها مثلا میگم

گذشت باردار بودم باز گفت 

منم گفتم با خوشروئی  کار دنیا همینه یه روز شما آقاجون رو از مادرش جدا کردین

یه روزم دختر مردم، پسر شما رو از شما

خونشون یه کوچه فاصله است نمیرن برادرشوهرمب من میگن هفته ای یه بتر بیا خونه تمیز کنتو جمعشون باهام حر ...

برامن اینجوربودن البته میگفتن هرروزبیاکارکن توام نروکاپ عروس نمونه بزاربمونه توخونه خودشون بیخیال

برامن اینجوربودن البته میگفتن هرروزبیاکارکن توام نروکاپ عروس نمونه بزاربمونه توخونه خودشون بیخیال

جاریم خانوادش خوب نیستن و برادرشوهرم خیلی خوبه و پولدار 

هر هفته مادرشوهرمو دعوت میکرد و همه کار براش میکرد تا مدال عروس خوب بدن بهش 

بعدا متوجه شدم جلو من اونطوری میکرده تا منم یادبگیرم