2777
2789
عنوان

(دبیرستانی ها) فرمول بیست یا بیست پک

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 106 پست
من خودم همیشه برای هر فصل حداقل ۱۵۰ تا مد نظرم بود۱۵۰ الی ۲۰۰

درسته 

بعد بنظرتون اگه من فقط تست های ازمون های ماز رو تحلیل کنم چه سرنوشتی برام رقم میخوره؟😂

چون شنیدم میگن تست های ازمون های ماز خیلی جامع و کامل و مفهومی و پر نکته هستن..

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با درصد پایین کنکور گفتمچون تست ضعیفماما کتاب درسی و فول

موفق باشید 

ازمون هم میدید؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

درسته بعد بنظرتون اگه من فقط تست های ازمون های ماز رو تحلیل کنم چه سرنوشتی برام رقم میخوره؟😂چون شنی ...

من خودم ماز استفاده میکردم

از ماز بیشتر از قلمچی راضیم 

تست های ماز ب تنهایی کافی نیست

اما ب عنوان ی ازمون فوق العادست

میانگین درصد ۲۵ الی ۳۰معدل هم بالا ۱۷/۵این اعداد حدودی ان و قاعدتا میدونی تراز به نمره تک درس ربط دا ...

فیزیوتراپی حداقل با چه تراز و معدلی میشه در اومد؟ 

بله ماز .خیلی ضعیفم

سال اخرین؟

نگران نباشید اینقد هم واقعا نباید سخت گرفت..البته اینو یکی هم باید به خودم بگه

فیزیوتراپی حداقل با چه تراز و معدلی میشه در اومد؟

فیزیو ۹۰۰۰ ب بالا میخواد

معدل ۱۹

درصد میانگین ۴۵ الی ۵۰(زیست حتما باید بالا ۵۵ باشه شیمی فیزیک حدودا ۵۰ ریاضی ۲۰ هم شد کفایت میکنه)

فیزیو ۹۰۰۰ ب بالا میخوادمعدل ۱۹درصد میانگین ۴۵ الی ۵۰(زیست حتما باید بالا ۵۵ باشه شیمی فیزیک حدودا ۵ ...

دندونپزشکی چی؟

بعد قبولی پزشکی سخت تره یا دندون؟

نه من لیسانس شیمی دارم .مجدد شرکت کنم

اع جدی

ارزوی موفقت میکنم براتون🤍🤍دبیر شیمی منم امسال کنکور داد پزشکی تعدی قبول شد.انشالله شما هم به هدفتون برسید

من خودم ماز استفاده میکردماز ماز بیشتر از قلمچی راضیم تست های ماز ب تنهایی کافی نیستاما ب عنوان ی از ...

حله

پس من کتابو مسلط باشم و نمونه سوال حل کنم همراه تست میتونم بالای 18 بگیرم؟

خییییییییلی نگرانم

دندونپزشکی چی؟بعد قبولی پزشکی سخت تره یا دندون؟

دندون خیلی سخت تره 

دندون»دارو»فیزیو»پزشکی

ترتیب سختی قبولی رشته های تاپ

دندون میانگین ۵۰ ب بالا میخواد(زیست بالا ۶۵ شیمی فیزیک ۵۵اینا ریاضی ۳۵ ۴۰) تراز ۱۰کا نهایت ۹۸۰۰ میخواد

معدل بالا ۱۹/۵ 

رقابت دندون بشدت سخته

یعنی سرش جنگه ها جنگ

حلهپس من کتابو مسلط باشم و نمونه سوال حل کنم همراه تست میتونم بالای 18 بگیرم؟خییییییییلی نگرانم

اره بابا نگران نباش 

خوب بخونی اوکیه

نهایی برای کسی سخته ک نخونده باشه